Belhanda’nın kesik yemeyeceğinden ben de eminim ama yemesi lazım.

Selçuk-Ndiaye-Belhanda çıkar zaten Fernando stoper olursa. O üçlü de çok yumuşak kalmaz.

Hoca Belhanda yi ilk olarak yaziyor ilk 11'e.

Ayagi falan kopmadigi sürece kesik yeme ihtimali yok. Seviyor böyle asabi manyak herifleri.

O yüzden de Gökhan Töre haberleri de kesinlikle ciddiye alinmali, adim gibi eminim o cakma mafyayi almak istedigine.

———— Muslera

Mariano-Donk-Ahmet-Linnes

—————Fernando

———Badou——-Belhanda

Feghouli————————Henry

—————-Penagne

Fenerlilere sorsaydik en cok ne isterdiniz diye onlar da marcao veya luyindamanin birisinin oynamamasi derlerdi.
Simdi 2si birden yok.
Acik ara en iyi oldgumuz bolgedeki adamlar olmayacak.
O bolgede oynayacak 2li kimlrr olursa olsunlar bu sezon ilk defa oynuyor olacaklar.
Buyuk ihtimal donk semih ile cikacagiz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan Demirel TRT Spor'a konuştu: “20 yıldır süren bir geleneğimiz var. Bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Devam ettireceğimize de inanıyorum. Derbi atmosferleri farklı olur. Kimse önceden ne olacağını bilemez. Umarım kavgasız, gürültüsüz bir derbi olur.”

Berabere bitecek. ​

Nedense bu macin 1-2 biteceyi hissi var .Serdar penalti yapacak .Cagne 1penalti 1de kafa qolu atacak .

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

Aslinda Onyekuru yedek mi beklese diyorum. Orta sahayi Fernando Badou Belhanda Emre yapip defansa Donk ve Ahmet filan yapalim. Belhandayi sola atip Emre serbest gibi oynasin.

———— Muslera

Mariano-Donk-Ahmet-Linnes

—————Fernando

———Badou——-Belhanda

Feghouli————————Henry

—————-Penagne
Bence de boyle olmali. Fernandoyu stopere cekmek kotu bir hamle olur bana gore. Hadi tamam fernando top kapar, posisyon bilgisi ust duzey, mevki icin hizli olmasi gerekmiyor , AMA bu adam hic stoper oynadi mi? Ne tur bir reaksiyon verebilir? Ustelik Orta saha da cok yumusak olur boyle.
Ulan Butun uzun boylu oyuncular ile kornerlerden duran toplardan , fizik kalitesi ilk defa yuksek gidecekken dustugumuz duruma bak.

Muslera
Mariano Donk Semih Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

+ Taşdemir , Selcuk , Akbaba , Sinan , Mitro

Fernando stoper falan yazdım ama açıkçası beklediğim 11 bu.

Onyekuru yedek kalsa Nagatomo- Linnes önlü arkalı oynasa nasıl olurdu ...

harbiden bunlarin sol tarafina yüklenmek gerek. Bosluk veriyorlar habire

Geri
Üst Alt