Kirmizi kart gormesek maci aliriz ama once bi kirmizi kart gormuyelim.... acikcasi sampiyonluk sansinimiz cok cok dusuk ama basak maglub olursa bizde galib gelirsek hersey degisir.

Kazanacağımızı hissediyorum enteresan bir şekilde içim çok rahat soldan içeriye girip ortaya pas çıkaran Onyekuru golü atan Diagne 0-1 kazandık bile

SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadronun aynısı tuvalette sabah aklıma geldi yav. :D
Dün ben de 3'lü oynamamız gerektiğiyle alakaklı bir kadro kurmuştum lakin Uğur İz renktaşımızın kontraatak oynuyorsan Onyekuru kesilmez minvalindeki haklı yorumundan sonra benim de kafama yatan kadro an itibariyle bu açıkçası. Fegh 2. yarı yürüye yürüye geçer o pili biten FB defansını.

Bence as stoperlerimizin yokluğunda en mantıklı kadro bu. Bu formasyon ile Ndiaye - Fernando - Belhanda orta sahasını da kaybetmemiş oluyoruz. Donk zaten biz hücum yaparken 6 numara gibi geride kalıp oyun kuracaktır bu sistemde. Linnes'in de orta saha sol oynayabileceğini hesap edersek pozisyona göre Donk'la birlikte orta sahada 5 kişi ile stoperlerimizin açığını kapatabiliriz.

Kadronun aklına geliş yeri ve şekli çok enteresan olmuş renktaş Feghouli'yi ilk 11'den kesmek pek aklıma yatmadı açıkçası madem Çanakkale geçilmezi oynuyoruz ve Madem Kadıköy'de hiç bir hakem bize penaltı çalmaz, O yüzden Diagne'yi kesip forvetsiz oynasak (Onyekuru yalancı kontra atak forveti şeklinde) Feghouli ile mi başlasak maça acaba diyorum hani 4-6-0 diyorlar ya bunun 3-7-0 versiyonu :D

Muslera
Semih Kaya --- Ryan Henk Donk --- Ahmet Çalık
Mariano - Feghouli - Ndiaye - Belhanda - Fernando - Onyekuru - Linnes
0 Forvet 0
​

Pazar günü karşılaşacağımız Fenerbahçe 'nin forvetleri ve ligdeki gol sayıları
Roberto Soldado => 4 gol
Michael Frey => 3 gol
Islam Slimani => 1 gol

Bizim forvetimiz
Mbaye Diagne => 26 gol

:unsure:

Her Kadiköy maci öncesi söylemekten biktim ama artik Allah askina su ilk yariyi cöpe atmayalim bir keresinde de.

Her zaman ilk yariyi hic ediyoruz sonra da ikinci yarida isleri düzeltmeye calisiyoruz. Ne zaman direk macin basindan itibaren full konsantre oynarsak o zaman kazaniriz.

Fener ilk yari full baski oynarsa ikinci yari tamamen mactan kopar, adamlarin nefesi yetmiyor bir kere ikinci yarilara. Akilli oynamak lazim diyecegim de malum oyuncu grubu ve teknik heyetin eksik oyun plani ile zor is.

habire alt siradaki takimlara puan biraktik. Bari bu sefer kümeye oynayan takima puan vermeyelim

- MUCİZE -​
​
Bizim deplasmanda kazandığımız, Başakşehir'in de kaybettiği ve puan farkının üçe indiği bir netice tahayyül etsem de.​
Hakikatler yüzüme yüzüme vuruyor.​
​
Banko MS:0​

Bu sene Fenerbahçe bu kadar kötüyken, takım şampiyonluğa oynarken ve maçın favorisi senken 3 günde as stoperlerini kaybetmek büyük aptallıktı. Geçmişe nazaran Fenerbahçe'de tehdit oluşturacak, başımıza bela olacak oyuncu tipi yoktu çünkü. Şimdi kendi kendimize sezon boyu oynatmadığımız stoperleri kullanacak olmamızla tehdit oluşturduk. Galip gelirsek ilk yarı berabere götürüp 2.yarı kazanma zorunluluğu olan taraf Galatasaray olacağı için 0-1'lik skorla galip geliriz gibi geliyor. Açık oynamak isteyip Ahmet veya Semih'e yiyeceğimiz preste pas oyununda görev vermek ve geniş alanlarda bırakmak hiç güvenilir değil.

Kadronun aklına geliş yeri ve şekli çok enteresan olmuş renktaş Feghouli'yi ilk 11'den kesmek pek aklıma yatmadı açıkçası madem Çanakkale geçilmezi oynuyoruz ve Madem Kadıköy'de hiç bir hakem bize penaltı çalmaz, O yüzden Diagne'yi kesip forvetsiz oynasak (Onyekuru yalancı kontra atak forveti şeklinde) Feghouli ile mi başlasak maça acaba diyorum hani 4-6-0 diyorlar ya bunun 3-7-0 versiyonu :D

Muslera
Semih Kaya --- Ryan Henk Donk --- Ahmet Çalık
Mariano - Feghouli - Ndiaye - Belhanda - Fernando - Onyekuru - Linnes
0 Forvet 0
​
Renktaş Diagne'yi şu aşamada kesersek eğer bu adamdan geri kalan haftalarda gram katkı alamayz.
Kadrounun aklıma geliş yeri ve şekli konusunu ise bilimsel olarak açıklamak için alıntı yapayım:

Psycho Cybernetics kitabının yazarı Dr. Maxwell Maltz bu fenomeni şu şekilde açıklıyor: Bilinçaltınız gün boyunca, gece-gündüz sorunlarınızı çözmeye uğraşır. Fakat dikkatiniz dağınık olduğunda bilinçaltınız size sonuçları veremez. Tamamen soruna odaklanmanızı veya sakin ve huzurlu bir anda cevabı alabilirsiniz. Tuvalette, özellikle duş alırken yakaladığınız rahatlık soruların cevabınızı bulmanıza yardımcı olur.

Renktaş Diagne'yi şu aşamada kesersek eğer bu adamdan geri kalan haftalarda gram katkı alamayz.
Kadrounun aklıma geliş yeri ve şekli konusunu ise bilimsel olarak açıklamak için alıntı yapayım:

Psycho Cybernetics kitabının yazarı Dr. Maxwell Maltz bu fenomeni şu şekilde açıklıyor: Bilinçaltınız gün boyunca, gece-gündüz sorunlarınızı çözmeye uğraşır. Fakat dikkatiniz dağınık olduğunda bilinçaltınız size sonuçları veremez. Tamamen soruna odaklanmanızı veya sakin ve huzurlu bir anda cevabı alabilirsiniz. Tuvalette, özellikle duş alırken yakaladığınız rahatlık soruların cevabınızı bulmanıza yardımcı olur.
Bana da içerken ilham geliyor.

Bence ilk 11 çok tartışılacak durumda değil Emre/Onyekuru değişikliği olursa olur
I.
47878.jpg

II.
47879.jpg
​

Yapılan açıklamalar sonrasında yüzümde beliren ifade :)

Geri
Üst Alt