Beşiktaş bu hafta kazanır biz berabere kalırsak 3 puan kalıyor aramızda ikincilik niye tehlikeye girmesin...
Beşiktaş kazanamazsa ozaman ikincilik garanti gibi birşey olur orda haklısın ama dediğim gibi Beşiktaş kazanır...
En iyi senaryo Beşiktaş ve bizim kazanmamız olur...

2.liği düşünücez diye şampiyonluğu feda mı edelim Bjk kazansın isterse 8 0 yensin berabere bile kalsak Akbil'le arada 1 maçlık fark kalıcak ve beraberlik bile yetecek en kötü kazayla birine takılırlar iş tamam.

İlk yarıda golü bulabilir ve devreye önde girersek bence 3 puanı alırız. İkinci yarının hemen başında bir gol daha bulubiliriz ama önemli olan ondan sonrası istersek 2 farklı öne geçelim maçı tutamazsak rakibi oyuna ortak edersek işler zora biner ...

Beşiktaş, Başakşehir'i yener. Fener, bizi yener. Fark 6 olarak devam eder.

Biz evimizde Başakşehir'i yeneriz. Başak başka maçta takılır mı orasını bilemem.

44190

su apaçileri artik sevindirmeyelim

Nando
Mariano Donk Fernando Yuto
Linnes Ndiaye
Fegh Belhanda Onye
Cagne

Böyle olabilir mi belki?

Şu şartlar altında oraya favori olarak gidemiyor oluşumuz sorgulanmalı tam tersi bir durum olsa Fener bizi çok rahat yenerdi doğrusu veya maçtan önce beklenti bu yönde olurdu.

Benim anlamadığım bizim ilk 11in 10u yabancı olacak zaten.
Üstlerinde neyin baskısı olacak onu anlamadım. Türk olsa neyse. Takımdaki yabancıların da toplasan 1-2 tanesi takımı sahiplenir onlardan biri de muslera zaten. 19-20 yıl hikaye anlayacağınız.

Haa bizimkiler deplasmanda keko gibi oynadıklarından bi pok olmayacaktır gene orası ayrı.

Fbin ceza sahasında 90 dk doldur boşalt manyak gibi orta açmak lazım

Fbin savunması güçlü değil. Serdar daha takımına alışamadı yerli luizi de abartıyorlar.

Orta sahalari da güçlü degil. Aykut döneminde farklıydı önde Josef Topal tandemiyle arkada isterse semih kaya veya maicon roque oynasın yine kolay kolay gol şansı vermiyorlardı. Şu anki orta sahaları defansif anlamda o kadar güçlü değil. Ofansif anlamda da o kadar iyi olan oyuncuları yok. Bi ekici var o da oynamayacak. Valbuena oyuna girerse fark yaratabilir onun dışında çok tehdit edebilen oyuncuları yok. 200 milyon avroluk makedon süperstarları saymıyorum

Baskı altında iyi maç oynayabilirsek kazanırız. Yoksa puan kaybı baya münkün.

Maçın uzun uzun teknik analizini yazanları anlayamıyorum. Bunlar pislik yapmasa maç şampiyonlar ligi standartında tarafsız bir hakem yönetse teknik taktik konuşalım ama boşa yormayın kendinizi orospuluk yapacaklar orul orul bir camia çünkü bunlar. Kahpelik kancıklık hepsi bunlarda. Bunlar firavun

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt