Bet 365 ile bu oranlar açılmış 2.30-3.50-2.90
oran şuan böyle 2.40-3.50-2.70 Bu oranlarla biten sonuçlar Fb2-Başakşehir 3
Bwin ile bu oranlar açılmış ve değişmemiş. 2.25-3.40-3.00 Bu oranla biten sonuçlar Fenerbahçe 0-0 Galatasaray(Kupa kaldırdığımız maç) - Beşiktaş 0-0 Galatasaray - Bursaspor 1-1 Galatasaray

Cumartesi günü başakşehir yenilirse bu maç inanılmaz stresli geçecek. Herşey olabilir.

Kargaların mutlaka çakması gerekiyor.Bir beraberlik alıp 5 puana indirirsek farkı yine şampiyonuz.Ondan sonraki maçlarta 6 da 6 yapacağımızı düşünüyorum.

Marcio: "1999’da Kadıköy’de en son kazandığımızda gol atmıştım.Üstünden bu kadar zaman geçmesine üzüldüm ama bence bu kez kazanacaklar.Taraftarlar bu zaferi harika bir şekilde kutlayacak. Bitime 7 hafta kaldı.6 puan fark var.Önemli değil.Çünkü 1 maç bile her şeyi değiştirebilir."

D3yVs72WkAE-6ZK.jpg

Rüyamda izliyordum bu maçı 80lere kadar berabere gidiyor dakika 82 olması lazım celil oyuna girip uzaktan gol atıyordu tek farkla kazanıyorduk baya gerçekçi bir rüyaydı umarım rüya olarak kalmaz

Bunyem heyecan kaldirmiyor. Bu yuzden bircok derbiye bakmadim. Ama bu sefer totem yapip bakmaya karar verdim :D

Beraberlik ihtimalini önde tutuyorum ama Galatasaray taraftarı 100 maçı kaybetse de 101. maça iddialı çıkar.

Gideceğiz, doğru oynayıp, kazanıp geleceğiz.

Ulan stoperlerimiz oynasa (hele hele marcao) rahat alirdik dedigim mactir. Böyle bir firsat elimize gecmez daha da..

Ulan şu maçi bi alsak varya....Forum 1 hafta kendine Gelmez ve muhtemelen sampiyon olacaz ama Mac maalesef berabere biter. En son burakin attigi penalti ve 1-0 öne gectigmiz macta umutlanmistim ama o maci de vermistik

Sezon genelinde patır patir gol atan ve sevdigimiz bütün forvetler kadikoyde 90 dk ter atıp döndü bugüne kadar, cok etkisiz kaldilar. Bkz: Baros, Drogba, Gomis
Diagne'den enteresan bir performans bekliyorum. Belki de bir hissiyat. Her ne kadar oyun tarzını sevmesem de

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Diagne ilginc bir Adam. Kariyerin en önemi macina cikiyor belki de. Gol ya da goller atip
Ve maci alirsak bir anda Efsane statüsuna girer

bu hıyartolara karşı son lig galibiyetimiz 14-15'te.

sonraki üç sezon boş.

bu sezon ilk maç berabere bitti. bu maçta da galip gelemezsek 4 sezon oluyor.

Uzun zaman sonra kız isteme nedeniyle,deriyi izleyemeyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt