İş bizim takımda bitiyor, adam gibi oynarlarsa kazanırız. Bu 20 yıl muhabbeti bizden çok onları germeye başladı; ''Ya yenilirsek?'' diye elleri ayaklarına dolanıyor son Kadıköy maçlarında...

Totem yapıp maçı izlemeyeceğim. Kazanmissak 90 dakikalık kaydını izlerim kaybetmissek de moralim bozulmaz.

Bu sene bütün seriler bozuldu netefeyse Bjknin galibiyeti ile. Hadi be bu sene olsun... ulan luindama ve Marcao da olsaydi ne rahat yenerdik

Yarın bir futbol maçından ziyade gerçek anlamda bir savaş olacak.. fb için yenilgi herşeyin bitmesi demek.. bir nevi kıyamet

Belhanda - Feghouli performansları maçın gidişatını belirler.
c80af27d0690a145973ab7fb2d74a776.jpg

Havaya girelim artık:

Baskiyi kaldirmak lazim. Bu maç oyuncu kalitesiyle degil istekle bitiyor. Istekli olan, hirsli olan kazanmaya en yakin beklerin cihan orhan ak orta sahan bam olsa bile yine de kazanabilirsin istekli oldugun muddetce

Ryan Donk - Semih Kaya tandemine hazırlıyorum kendimi , Fernando'yu orta sahadan çekip orayı da bozmayacaktır hoca, stoper olması filan fazla ekstrem olur şu anda, Ahmet mahosu yerine Semih olsun bare.

Inanilmaz sert oynayacak fener. Kemik kiran seklinde. Hakem nasil davranacak gorecegiz. Feghouli Belhanda Diagne Ndiaye gibi kirmiziya yakin oyuncularimiz var.

Inanilmaz sert oynayacak fener. Kemik kiran seklinde. Hakem nasil davranacak gorecegiz. Feghouli Belhanda Diagne Ndiaye gibi kirmiziya yakin oyuncularimiz var.
Hakem fbnin kadrolu hakemlerinden. Hemde tescillenmis.
Ben VAR bozuldu felan bile bekliyorum

Araplar vurdum duymazlık yapmazsa, diagne hayatının topunu oynarsa bu macı alırız.
Bursa deplasmanı gibi olacak ilk yarı onların üstünlüğü ile gecer. 1 gol yersek bile moral bozmaya gerek yok. Hatta 2 gol bile mümkün. 50 bin kisi taraftar gazıyla atabilirler buna futbol takımının kesinlikle moral bozmaması gerekiyo. Bizde cevirecek kaliteli ayaklar var, yeter ki kadroda ki 2-3 kisi sampiyonluğa yürekten inansın.

Feghouli bizi bursada kurtardı. Bu mac icinde birinin cıkması lazım. Belhanda ve diagne'ye güvenmesemde bu mac olabilir diyorum.

Sanki bana bu mac
Feghouli Balhanda Onyekuru
Sinan

Daha dogru ileri 4 lu olur gibi geliyor. Diagne nin bir numarasini gormedim geldiginden beri. Sinan dan bir porto deplasmani performansi gorebiliriz.

Renkdaşlar biz bu maçlara ne kadrolarla çıktık fb bitikken çıktık iyiyken çıktık her nasıl çıktıysak olmadı. Önce bunları bu çöp halleriyle evimizde yenmeliydik. Ne yaptık ? Yenemedik.
İki takımın bu derbiye bakış açısı çok farklı. Bizim için sıradan bir lig maçı onlar için adeta varoluş amacı. Yarında kazanamayacağız. Ancak uzun vadede onlar bitip tükenmeye mahkumlar. Çünkü bizim gibi bir kuruluş amaçları yok. Bir kültürleri yok. Tek avuntuları bizi yenmek.
O yüzden yarın maça çok umut bağlamayalım. Şimdiden geçmiş olsun.

Valbuena olmasa dümdüz ve hücum yapmaktan aciz bir takım FB. Yarın iki takım adına sahada olması muhtemel futbolcular içinde rakip takımı en tedirgin edici futbolcu bu bacaksız, doğruya doğru. Umarım kötü bir performans gösterir...

Gerçi bunlar teferruat; bir şekilde kazanalım da kimin ne yaptığının hiç önemi yok...

Geri
Üst Alt