Dün bir istatistik vardı,sadece 13 dakika önde kalabilmişiz diye.Bu seri bitecekse bu istatistik de bitecek bence.İlk yarıyı falan önde kapatacağız eğer kazanırsak.Öyle son dakika falan olacağını sanmıyorum,olmuyor yani defalarca gördük.
Yıllardır diyorum Kadıköy galibiyetinin anahtarı ilk yarıdır.

Ne zaman maçın başından itibaren ezilmeden büzüşmeden etkilenmeyerek korkmadan oynarsak o zaman işler değişir.

sent via GSC

Yalnız Kadıköy de attığımız son 25 golün 20'si yerli oyunculardan gelmiş.

Takımda gol atacak yerli de yok. Bi Emre Akbaba var o da çok çelimsiz, çok etkisiz olur bu maçta muhtemelen.

sent via GSC

Yalnız Kadıköy de attığımız son 25 golün 20'si yerli oyunculardan gelmiş.

Takımda gol atacak yerli de yok. Bi Emre Akbaba var o da çok çelimsiz, çok etkisiz olur bu maçta muhtemelen.

sent via GSC
Akbabanın
Diagne'nin
Belhanda'nın
Aynı anda patladığı bir Fenerbahce macı düsün

fifa da FB GS attiriyorum bakalm ne cikacak

Feghouli bursa macını aldı kac mac aldı daha ne yapsın adam. Artık bu macta baska birinin sürpriz sekilde cıkması lazım
Içimden bir ses Kralinnes'in yine penaltı kazandıracağını ama Diagne nin bu sefer kaçıracağını söylüyor.

sent via GSC

Mağlubiyet ve sezon kapanışına saatler kaldı.​
Neyse ki Demirspor'un Play-Off iddiası devam ediyor kalan haftalarda oraya yönelirim n'apim.​

Aslında beraberlikte iyi sonuç ama berabere bitmemesi için en uygun embesili hakem diye aramışlar

Seri meri umurumda değil şampiyon olmak istiyorum arkadaş 50 sene daha yenilelim orda şampiyon olalım şampiyonluk maçı bu mutlak yenmemiz lazım

Şampiyonluk maçı, yenersek o gazla şampiyonuz işte.
Her şey elimizde 7 de 7 yap şampiyonsun.

Şurdan alınacak bir beraberlik her şeyi değiştirir...
Sakin oynayıp oyunu sürekli soğutmamız lazım...

Geri
Üst Alt