- 1 Haziran 2015
- 28.271
- 19.687
- 2.148
Yine küfür dağarcığımızın sınırlarını zorlayacağımız bir maç olacak. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Appiah da Istanbul'a gelmis.Fener fena totem yapiyor
Şimdi son dönemlerde oynadığımız derbilerin özetlerini tekrar izledim ve yine çok net bir şekilde gördüm ki Serdar Aziz denen kazma bütün derbilerde bizi mahvetmiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vollahi bi kere de bu dediğini deneyelim bana uyar.Bu zamana kadar saldırdık da Ne olduÇoğu kişinin aksine ben ilk yarıda oyunu geride kabul edip kontraatak oynamamız, 2. yarıda yorulan FB takımını paspas etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
FB akşama kadar topla oynasa ne olur Allah aşkına. Herifler yeteneksizlikten ceza sahasının etrafında 15-20 pasla dolanıp dolanıp duruyor. Sonra da mal gibi gidip atak yapıyoruz ama atamıyoruz diyorlar. Ulan maçta 2 tane pozisyon buluyorsunuz onu da atamayınca sorunun bitiricilikte olduğunu filan sanıyorlar. Bütün takımlar bir dünya pozisyon harcıyor hangi ligi izlerseniz izleyin. İstisnalar haricinde 5-6 pozisyonun anca 2'si filan gol olur aksi taktirde zaten kaliteli forvetler yılda 50 gol filan atardı. Böyle bir dünya yok.
Topu FB'ye bırakmak rakiplerin işine geliyor bir kere. Yukarıda da bahsettim zaten. Adamlar tehlike yaratamadığı gibi arkada hayvanı boşluklar da bırakıyorlar. Sonra da bütün maç o yedikleri golü çıkarmaya çalışıyorlar.
Senin elinde Onyekuru varsa FB gibi bir takıma pozisyon bulmama şansın yok.
Hepimiz biliyoruz ki bunların 45 dakika sonra pili bitiyor. Biz fizik ve kondisyon açısından 3-4 gömlek üstünüz onlardan. Deplasmanlar da attığımız gollerin büyük çoğunluğunu zaten 2. yarıda atıyoruz.
Eğer ilk yarıda gol yemezsek biz bunları normal şartlarda evire çevire yenmemiz lazım. Ama işte normal şartlarda. Orada Drogba'lı Wesley'li Melo'lu kadroda bile kazanamadık. Şans yanımızda olması lazım.
Şimdi son dönemlerde oynadığımız derbilerin özetlerini tekrar izledim ve yine çok net bir şekilde gördüm ki Serdar Aziz denen kazma bütün derbilerde bizi mahvetmiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vollahi bi kere de bu dediğini deneyelim bana uyar.Bu zamana kadar saldırdık da Ne oldu![]()
Bilinçaltı ile alakalı bir durum sanırım biraz da. Mesela ben bu hafta 2 tane rüya gördüm FB maçıyla alakalı. Ama bütün hafta aklamda olan şey bu maçtı yani.Yav siz maçlarla ilgili rüya görmeyi nasıl beceriyorsunuz her defasında maç öncesindeki gece de.
Ben mesela bu gece rüyamda organize işler komiseri olarak bir kara para çetesini kovalıyordum Budapeşte de.
sent via GSC
Biz şimdi Kadıköy’de baskılı başlasak Ne olur yahut biz baskılı başlayabilir miyiz?Aksine biz kadıköyde ilk golü yiyene kadar hiç saldırmadık ve sürekli ezik bir oyun başlangıcı yaptık.
Bugün de Ahmet Çalık veya Semih yakacak büyük ihtimal..