Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.677
- 8.971
- 1.698
Bugun burda sadece fenere koymucaz hem fenerli olam bjk lilere hemde icimizdeki artik fenerli mi bjk li mi her kimse onlara koyacaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bak tamam bu olmucak anlamina gelmiyor. Ama benim.canimi.acitan sevincinde hep burda olupda zor maclarda umutsuz olanlaraykutcum millet deplasman oyununu gorunce cok fazla umutlu olamiyor ama umutsuzda degilim ben. ilk yari geri dusmemek lazim.
valla gecen senelere gore cok rahatim. futbolcular inanmali once. su fener helva gibi. bence onlar bizden daha tedirgin. ilk yari gol yemezsek. 2. yari is bize doner. fiziken ustun oluruz.
burak ve meloyla penaltı atmıştık orda
melo kacırmıştı
Bugun burda sadece fenere koymucaz hem fenerli olam bjk lilere hemde icimizdeki artik fenerli mi bjk li mi her kimse onlara koyacaz.
Sana mi sorcam lan ?Yav yeter siktin sen de artik be, galibiyete inanmayanlarin hepsi Fenerli ve Besiktasli zaten burada.
3 sayfadir kafamizi ütülüyorsun.
Sana mi sorcam lan ?
Avatarindan belli ztn ne oldugunYav yeter siktin sen de artik be, galibiyete inanmayanlarin hepsi Fenerli ve Besiktasli zaten burada.
3 sayfadir kafamizi ütülüyorsun.
Fenerbahçe kaybetmeze 300 lira yatırdım. Galatasaray kazanırsa manevi kazancim kaybettigim 300 liradan fazla olur. Galatasaray kaybederse de en azından ufak bir teselli meblasi cebime girer.
musap bu sakinlik sana oturmuyorsiz simdiden böyle birbirinize girerseniz isimiz is. Simdiden atalim sizi konudan nasil olur?
tamam da birbirinize ne hakaret ediyorsunuz. Yoksa umrumda olmaz (abartmadiginiz müddetce)c
musap bu sakinlik sana oturmuyor