Bugun burda sadece fenere koymucaz hem fenerli olam bjk lilere hemde icimizdeki artik fenerli mi bjk li mi her kimse onlara koyacaz.

valla gecen senelere gore cok rahatim. futbolcular inanmali once. su fener helva gibi. bence onlar bizden daha tedirgin. ilk yari gol yemezsek. 2. yari is bize doner. fiziken ustun oluruz.

ben de stoperlere ragmen rahatim. deli dana gibi saldirmak yerine kontra ataktan çakmaya çalisirsak kazanma ihtimali yuksek denilebilir. önemli olan baski altinda basarili olmak. hocanin oyuncu degisiklikleri de yerinde olmasi lazim.

Bugun burda sadece fenere koymucaz hem fenerli olam bjk lilere hemde icimizdeki artik fenerli mi bjk li mi her kimse onlara koyacaz.

Yav yeter siktin sen de artik be, galibiyete inanmayanlarin hepsi Fenerli ve Besiktasli zaten burada.

3 sayfadir kafamizi ütülüyorsun.

siz simdiden böyle birbirinize girerseniz isimiz is. Simdiden atalim sizi konudan nasil olur?

Onun götüne bunun götüne çarpıp girmezse kazanırız..
Ona buna çarpıp karambolde önlerine düşmezse kazanırız..
ömründe hayatında hiç atamayacağı golü gelip bize atmazlarsa kazanırız..
Faruk süren 97-98 sezonunda ASY’deki maçtan önce 20:45 te lideriz demişti.. Kaç hafta gol atamayan boliç vurup skoru 2-2 yapmıştı.. Ali Şen başkandı o zaman, televoleler vardı tvlerde, o zaman şampanyalar patlatıp beraberliği kutlamışlardı.. Yani anlayacağınız Slimani kazması böyle bir gol atmazsa kazanırız..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet ben Besiktasliyim cünkü avatarimda Senol var.

Düne kadar da Kayserisporluydum cünkü Hikmet vardi, ondan önce de Erzurumluydum cünkü Egemen vardi.

Atilmaz inş
IMG_20190414_173306.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Totem başlıyor maçtan sonra görüşürüz.

Bizimkiler aşırı mı hırslılar sanki?

Galatasaraylı futbolcular Kadıköy'ün zeminlerinde. Belhanda önce dua etti. Ardından sarı kırmızılı taraftarların olduğu tribüne giderek yumruk şov yaptı.

D4HtX2qW0AARdtc

Geri
Üst Alt