Yok beyler, hani cidden biz bunlari yenemeyiz artik her sene 'bu sene' diyenlere de sozum:
Peri masallara inanmayin onlar gercek degildir.

Terim bu maçı alamıyorsan DEFOLUP GİDECEKSİN. 70 dakika 10 kişi oynayan takımı yenecek taktiği üretemiyorsan, saçma sapan değişiklikler yapıyorsun. TERİM İSTİFA !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basimiza en kisa zamanda hakikatten Yönetim gibi Yönetim gelir,Terim i yollar ve Okan Buruk u yada Mancini yi Takimin basina getirir.Su Terimden bir türlü kurtulamiyoruz,gidiyor bir yerlere bokluyor sonra yine bize geliyor ve bizi bokluyor.Yine diyorum gecen seneki Sampiyonlukta da Terim in hic katkisi yok

İçeride iki tane forvetin var sen orta açmıyorsun. Sağa sola pas yapmaktan başka bir şey yapmadılar. Yandaki hoca da seyretti sahadaki oyunu. O zaman niye alıyorsun arkadaş 20 milyon TL. Bırakın gidin Galatasaray'ı, rahat bırakın.

Psikolojik üstünlük diyorlar maç başmasın diye top atıyorlar sahaya dua ediyorlar felan:) alayınızın ******************************************************************************************* şampiyon olunca ananızın amını görüp 59 dan onceki yıldızları saymaya başlarsınız ****************************************** çocuklrı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yetti la terim sevginiz.babasinin hayrına takımın başında sanki.istifa etmeli kardeşim net.60 dk 10 kişi bu berbat fbyi yenemeyen adamin hocalığı bitmiştir.neymis şampiyon olunca monteliyeceklermis elestirileri.o parayı kazanan esssek gibi şampiyon yapmali zaten takimi.omrumuzu yedi her yerde tek adama bağlılık.iki tane pivot snt. alıyorsun takımın orta yapmaktan aciz.terimsporlular gurur duysun.vasatlik mi seviyorsunuz anlamıyoruz ki.3 transfer dönemi geçmiş takım hala rezalet,bir bucuk senedir takımin ne oynadığı belli degil.f/p oranında en kotu hocalardan biri bu sene ve şampiyonluğa rağmen geçen sene.

Yazıklar olsun....

Şampiyonluğu hak etmiyoruz maalesef. Hem takım hemde hocası ile hiç bir şekilde hak etmiyoruz.

Ulan şu Fener'e 2 maçta 4 puan bıraktık ya ben daha bir şey söylemiyorum

Belhanda varligi ile de yoklugu ile de zarar. O olmayinca Feghouli de isteksizlik bas gosteriyor.

Geri
Üst Alt