Ne hakemi arkadaşlar ? Hiç hakem falan konuşmaya gerek yok, biz top oynamıyoruz genel problem bu.

Fener iyi bir oyunla 3 tane atsaydı bize bu kadar üzülmezdim.
Tek taktıgım konu 10 kisi iki top yapamiyor 67 de atmissin.
Ulan bi 5-10 dk dayansan oyum gidecek yok dayanamiyorsum yiyorsun.
Onu gectim buldugun golu ortayla bulmussun. kalan dklarda fener geri cekilmis iki tane forvetin icerde sola pas saga pas sola pas geri pas saga pas kafayi yiycem bu mariano ve linnese futbolcu diyen mac izlemesin.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlara taktik çalıştıran yok ne yapsınlar terimle şaşla bu devirde bu kadar futbol

Federasyonundan MHK'sine, yöneticisinden hakemine, hocasından futbolcusuna kadar rezil bir lig, rezil bir derbi. Dünya derbisiymiş, bırakın Allah aşkına. Galatasaraylı olmasam bir dakika ayırmam şu saçmalığa.

şu fenere bugun bizim dısımızıda kim olsa erzurum akhisar dail en az 3 atardı. bizim aptallar anca pas yapsın şut veya orta açmak yerine maçı pas yapa yapa bitirdiler sağolsunlar

Hala şoktayım ya maç sonunu sıfır ofansif orta saha ile oynadık. 4 forvet ceza sahasında top bekledi aval aval

Kardeşim, futbol 1 saniye içerisinde her şeyin değiştiği bir oyun. Yanlış verilen bir karar kelebek etkisi yapıyor sahada. Şu maçta bu ligi, lig tarihini, medyasını falan hiçbir şey bilmeyen sadece maç yönetmeye geldim işimi yapıp gideceğim diyen yabancı bir hakem gelse fb 8 kişi tamamlar maçı 2-3 farkla Galatasaray kazanır. Ligin ilk yarısındaki maç da 5-0 biterdi. Bunları herkes biliyor fenerliler de bunu biliyor onlar işin eğlencesinde başka tutunacak dalları mı var? Şimdi bu beraberlik bile kahramanca geliyor onlara ama hepsi de biliyor her maç ya sayılmayacak golleri var ya da rakibin iptal nizami golü var. Kartları söylemiyorum bile adeta fenerliler stres atsın diye maç yapılıyor orada. 5 yıldır şampiyonlukları yok, evlerinde kaybettikleri derbi yok. Sebep? Sen vermezsen kartını penaltısını nasıl yensin rakip takım? Ondan sonra Avrupa'da karşısında ilk çıkan takıma eleniyorlar. Bu döngü yıllardır böyle.

Takımda pasör bir sekiz numara yokken Marcao-Luyindama ikilisini aynı anda kaybetmemiz büyük şansızlık. Takımın eli ayağı ya onlar olmadan oyun kurmak mümkün değil.

Ya tamam golden once faul vardi da 10 kisi kalan Fener'e bu oyunu oynayip sonra bunlari demek dogru degil

Hakemlik zor is, tum Fenerliler hakemin bize calistigini dusunuyorlar

O kirmizi vermeyebilirdi ki az daha vermiyordu mesela

Eh rakibini 10 kisi birakmis gol de atmissin eyyama baslayacak tabii, Turk hakemi sonucta

10 kisi kalan Fener'den gol yemek oncesinde faul olsa bile ANDAVALLIKtan baska bir sey degildir

13 dakika istatistigini 18 dakikaya tasidik galiba

Tuki baskana ise yazik oldu

Taktik maktik bilmeyen bir Hocamiz var,yaptigi degisiklikler de hep ayni isimler,Sinan gireri,Mitroglu girer,bildigi baska hic birsey yok.Fener 11 kisi kapanmis,sana hareketli hizli oyuncular lazim,bu maca girmesi lazim olan isimler Yunus ve Mugdat idi,ama nerde o kafa Terim de.Yunus Hocanin sülalesine birsey yapti galiba Hoca oyuna hic almiyor

Üfff bu hakem konuşmaya gerek yok romantizmine de hastayım ya. Takım her maç Barcelona gibi oynasın her maç da hakem bizi doğrasın o zaman.

Ben Fatih Terim'i savunmadım ki? Aksine hatalarını her zaman söyledim ama senin bi derdin var bu adamla, hiç verilen gol öncesindeki faul hakkında yada verilmeyen kırmızı kartlar hakkında yorum yapma gereği duymamışsın direk caps lock açıp Terim'de Terim ne zaman girip baksam bir şeyler yaşamışcasına ağzından salyalar akıtarak saldıırıyorsun.

Bu beraberligin Terim ile hicbir alakasi yok. Kafa acmayin. Tamamen bizim yeteneksizligimiz, o stadin buyusu ve hakem. Bugunku en buyuk faktor ise hakem.

Geri
Üst Alt