Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.164
- 13.790
- 1.098
Isinde rezalet tarafi ceza gelecegini bildigin icin camia olarak sesini cikaramiyorsun. En ufak bir bildiri veya protestoda yiyorsun 10 mac cezayi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha içinde oynana futbol kadar dışarı da takımı benimsemek savunmak önemli. Ha bir de taraftarın çağrısına kulak vermek. Taraftar olabilmek. Hamza ile de top oynamıyorduk. Kupaya gelirsek bu takım hocasız da kupa kazandı. Hamza in en büyük suçu yönetimi mali savunacam diye taraftarın duymak dahi istemediği yerli sevici demeçleriydi. Hamza terim in öğrencisidir bu arada. Rol model aldığı gene istenmeyen terim yani.
Ben Aysal dönemimde senin gibi Düşünüyordum yaşananlar gösterdi ki yanlış dusunuyomusum. Sırf bu sebepten sonuna kadar terimciyim.
Bu adam tarihinde övündüğün başarıların neredeyse hepsinde baş mimar. 6 şampiyonluk kupasını kaldırmış, takım içinde neredeyse sevmeyen saymayan yok. Gidenler dahil. Italyada geçirdiği kısa dönemde iyi anılarla dönmüş ve halen saygı duyulmakta. Daha dün Drogba gibi bir isim terim ı öve öve bitiremiyor. Avrupa da tanınıyor ve sayılıyor Ve biz bu adamı istemiyoruz. Ben boyle bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
Mesela geçen sene ffp muhabbetine 1905tl ye imza atmıştı. Bunu herhangi baska birine yaptırabilir miydin? Bence hayır. Terim Galatasaray in yaşayan en büyük efsanesidir. Kabul etsekde öyle, etmesek de...
Dün de dedim yarında diyeceğim. Ömürlük Sözleşme imzalanmali. Hataları var kabul ama Galatasaray ı her açıdan savunup bu şekilde kollayani da bulamayız. Tecrübesi ve kariyerini de es geçmemek lazım. Üste bahsetmiştim üstünkoru.
Rakiplerin arayıp bulamadığı bir şahsı biz bulmuşuz ve istemiyoruz. İnanılmaz gerçekten.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malum liseliler Gs in haklarını savunamadi diye ibra etmedi Cengizi. Hoca degil de Cengiz Allah ne verdiyse saldırmali. Eskiden aziz yıldırım yapardı bunu. Ülke buysa kuralına göre oynayacaksın oyunu. Yoksa burnundan getiriyorlar bu akşam olduğu gibi.Isinde rezalet tarafi ceza gelecegini bildigin icin camia olarak sesini cikaramiyorsun. En ufak bir bildiri veya protestoda yiyorsun 10 mac cezayi.
Ya öyle diyosun da FT acayip egolu ve kibirli bir adam zaten. Yani 20 sene öncede böyleydi şimdi de. Ozguven in getirdiği açıklar olsa gerek bunlar. Yapacak bişey yok. Bugün hakemin suçlanmasi kadar doğal bişey yok. Nadir de olsa kendi üzerine aldığı şeyler de var. Ama dediğim.gibi adam bu. Neyse herkes kendi penceresinden görüyor tabloyu. Gs iyi olsunda kişiler gelip geçici. Ama şu tabloda yakın dönem de düşünülürse FT Gs için, Gs terim için vazgeçilemez. Vazgecilmemeli. Geçildiği an 3 4 sezon daha unutun basariyi.Bu forumdaki bircok kişi gibi sen gecmişe donmüşsün.. Tarihi basarılarını konusuyorsun.
Benim soylemek istediğim şu: FT artık kendi agırlığı altında eziliyor. Dikkat et son soylemlerine.. Kendi dışında herkes suclu.. Fedesrasyon, hakemler, kendi kulubunun yoneticileri ve hatta futbolcuları.. Bugunku Fener macında bile sucu hakeme ve kendi futbolcularına yukledi.. Bu FT den bize hayır gelmez.. Meshur bir laf vardır, bilirsin : Bir kişi cuvaldızı baskasına, iğneyi kendisine batıracak.. Ben o iğneyi göremiyorum((
Hamza - Dursun ve sonrasında Dursun'un solo performansıyla da yıllarca kepaze olundu? Bir sezonda 3 td değiştirmekten tut, Avrupa'dan men yemeye, eldeki taşınmazları peşkeş çekip borcuna borç eklemeye kadar türlü türlü rezillikler yaşandı?
Hocayı her türlü eleştirebiliriz. Kadro revizyonunu doğru bir şekilde tamamlamalı. Ne oynadığı belli, kompakt bir takım kurmalı. Bunlara katılıyorum. Ancak takımdan ayrılması en son seçenektir. Mevcut şartlarda Fatih Terim'den iyi seçeneğimiz yok. Peki neden?
İstikrarlı bir şekilde kötü yönetiliyoruz. Genel kurul yapısı ve zihniyeti ortada. Bu heriflerin rahat durmayacağı da ortada. Bir tarafta Avrupa'dan men yemekten kıl payı kurtulmuşuz, sıkı bir FFP anlaşmamız var. Bunlara rağmen camiayı bir arada tutan en büyük unsur Galatasaray aşkı olduğu kadar hocanın da varlığıdır. Bunu en azılı Fatih Terim düşmanı bile inkar edemez.
Bunların hepsi bir yana, Türk futbol tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyoruz. Kendi hatalarımızı kabul etmekle birlikte, üzerimize bu kadar oynanan ikinci bir sezon hatırlamıyorum. En azından yaşımın yettiği kadarıyla. Şimdi bu ortamda, dahili ve harici birçok unsurla Fatih Terim bile zor bela başa çıkabiliyorken, yerli veya yabancı bir başka hocanın bu ortamdan "sağ" çıkabileceğini düşünmek en hafif tabirle iyimserlik olur.
Türkiye şartlarını görmezden geliyor birçoğumuz. Yoksa ben de isterim genç ve potansiyel vaat eden bir hocamız olsa, en az 4-5 sene kalsa, makine gibi bir takımımız olsa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza![]()
hoşgeldin kral. sen yokken bjklı tinerciler^ sarmıştı dört bir yanımızı gerçek gslileri tekrar görmek güzel.bu maçın teknigini taktitiğini konusacak kdar manyaklasmadınız umarım.şimdi fatih hoca konusuna da yazacagım.şampiyonluk yolunda iyi oyun beklemeyin.palabıyık denen bilmem ne evladı penaltıyı vermedi,1 kırmızı kart vermedi,golden önce 2 tane faul var.fener zaten 9 kişi kalsa iş bambaşka bi yere gidecekti.7 kişi bile kalabilirlerdi o ortamda.
2.yarı oyuncu degişikliği belki eleştirilebilir,hücum anlamında yüklenmediğimizi hoca da söyledi zaten.ama bu arap tayfa ve bu dengesiz,kalitesiz takımdan ben iyi hücum falan beklemedim.sizin de beklemeniz komik olurdu.canları isteyince oynuyolar,hoca taktik verse de gazlasa da böyle
Kusura bakma ben diyorum Istanbul bogazı, sen diyorsun ...... Canakkale bogazı..
Ben Hamza'yı, Dursun'u vesaire övmedim.. Hamza ile dahi kupalar aldığımızı soylemek istedim.
Geldiğimiz noktada .. Turkiyenin bugun itibarıyla en pahalı kadrosu, en buyuk taraftar gurubuna sahip kulubu 10 kişi kalmış ve dusme hattındaki rakibini yenemiyorsa sucu hakeme ve kendi futbolcularına yuklemeden once bir dusunceksin, nerede hata yaptım diye????
Bu FT den bize hayır olmaz.. Terimsporlular hayrını görün.
boşuna ceza aldım,bi poka yaramadı.basaksehir 3-4 maç aldı hakemle,ama şampiyon oalcagız,nethoşgeldin kral. sen yokken bjklı tinerciler sarmıştı dört bir yanımızı gerçek gslileri tekrar görmek güzel.
forumdaki fenerlileri ve bejklileri def edin,ben liste cıkardım yoklukta.instagram twitter adresleri nide arastırdım.halledecegizbu sezonu da sayarsak 8 sezonda 1 sampiyonluk görmüs fenerlilerin "20 senedir bizi yenemiyonuz zaa xD" gibi postlarini geciniz.
Bu forumdaki bircok kişi gibi sen gecmişe donmüşsün.. Tarihi basarılarını konusuyorsun.
Benim soylemek istediğim şu: FT artık kendi agırlığı altında eziliyor. Dikkat et son soylemlerine.. Kendi dışında herkes suclu.. Fedesrasyon, hakemler, kendi kulubunun yoneticileri ve hatta futbolcuları.. Bugunku Fener macında bile sucu hakeme ve kendi futbolcularına yukledi.. Bu FT den bize hayır gelmez.. Meshur bir laf vardır, bilirsin : Bir kişi cuvaldızı baskasına, iğneyi kendisine batıracak.. Ben o iğneyi göremiyorum((
Hepsi senin billurlarını yesin.forumdaki fenerlileri ve bejklileri def edin,ben liste cıkardım yoklukta.instagram twitter adresleri nide arastırdım.halledecegiz
önce şampiyon olalım da cok eglenecegiz : )Hepsi senin billurlarını yesin.
olurmu oyle sey reis. kadıkoy deplasmanıda gectı ve basağın bi beraberlık arkasına yabıstık.boşuna ceza aldım,bi poka yaramadı.basaksehir 3-4 maç aldı hakemle,ama şampiyon oalcagız,net
bu maçın teknigini taktitiğini konusacak kdar manyaklasmadınız umarım.şimdi fatih hoca konusuna da yazacagım.şampiyonluk yolunda iyi oyun beklemeyin.palabıyık denen bilmem ne evladı penaltıyı vermedi,1 kırmızı kart vermedi,golden önce 2 tane faul var.fener zaten 9 kişi kalsa iş bambaşka bi yere gidecekti.7 kişi bile kalabilirlerdi o ortamda.
2.yarı oyuncu degişikliği belki eleştirilebilir,hücum anlamında yüklenmediğimizi hoca da söyledi zaten.ama bu arap tayfa ve bu dengesiz,kalitesiz takımdan ben iyi hücum falan beklemedim.sizin de beklemeniz komik olurdu.canları isteyince oynuyolar,hoca taktik verse de gazlasa da böyle
Ben direkt o sürekli Fatih Teyim iştifaağğ diye anıran herife söveceğim ana avrat.önce şampiyon olalım da cok eglenecegiz : )