Yine başladın seviyesizliklere, şaşırmadım.

Merak duygusunun iyi olmadığını söylemenin neresi seviyesizlik Keramettin Bey? Üç büyükler dışında takımların kadrolarına hakim olmadığımı mütemadiyen belirtmeme rağmen küçük düşürmek adına senin art niyetle takımlar hakkında soru sorman bence büyük seviyesizlik. Bunu bil.

Merak duygusunun iyi olmadığını söylemenin neresi seviyesizlik Keramettin Bey. Üç büyükler dışında takımların kadrolarına hakim olmadığımı mütemadiyen belirtmeme rağmen küçük düşürmek adına senin art niyetle takımlar hakkında soru sorman bence büyük seviyesizlik. Bunu bil.

Sana futbolu sevdirmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Alanya seyir zevki yüksek bir takım idi, Gassama, Junior Fernandes, Akbaba, Love gibi oyuncuları vardı, belki dikkatini çekmiştir diye sordum.

Sana futbolu sevdirmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Alanya seyir zevki yüksek bir takım idi, Gassama, Junior Fernandes, Akbaba, Love gibi oyuncuları vardı, belki dikkatini çekmiştir diye sordum.

Söylediğin isimleri elbette biliyorum. Dağıldılar. Sen bu seneyi soruyorsun diye düşündüm. Bu sene bilmiyorum takımı. Takip etmedim. Bugün ilk defa izleyeceğim Alanya'yı. Ama öyle bir soruyorsun ki karşında "takımlar hakkında bir şey bilmiyorsun ve yorum yapıyorsun" algısı yaratıyorsun.

Söylediğin isimleri elbette biliyorum. Dağıldılar. Sen bu seneyi soruyorsun diye düşündüm. Bu sene bilmiyorum takımı. Takip etmedim. Bugün ilk defa izleyeceğim Alanya'yı. Ama öyle bir soruyorsun ki karşında "takımlar hakkında bir şey bilmiyorsun ve yorum yapıyorsun" algısı yaratıyorsun.

Junior Fernandes yav işte, duruyor o.

Bence Terimin son açıklamalarına göre şuna yakın bir kadro çıkacak

••••••••••••••••••

Fernando Donk

Emre Belh10 O.kuru

Eren

Not:Belhanda emre yer değiştirip feghouli 11 de belhanda yedekte başlarsa sürpriz olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5-1 kazanacağız

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Screenshot_2018-08-27-13-01-44-424.webp
Screenshot_2018-08-27-13-02-37-586.webp
Screenshot_2018-08-27-13-02-52-993.webp
Screenshot_2018-08-27-13-03-05-308.webp

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda-Onyekuru
Eren

Haydar
Baiano-Barış-Tzavellas-N'sakala
Filipe-Maniatis
Efecan-Lucas-Djalma
Bobo​

Djalma ve Bobo'ya dikkat etmemiz lazım. Rakip kompakt oynamayı çok iyi bilen bir ekip değil. Motive ve baskılı başlayıp yaratıcı oyuncularımızla ilk yarıdan sonuca gideceğimiz bir maç olur inşallah.

Bobo bir şey yapamaz da Djalma tehlikeli herif Mariano'ya zor onlar yaşatabilir.

Sinan copu oynamasin lutfen, adam resmen bir cop.

Seneye soyle 3-4 miljon teklif gelir satariz.

Geri
Üst Alt