ama dön desem
seviyorum seni gel desem
seni nasıl özlediim
bir bilsen

Etrafımda ki Beşiktaşlılar gaza gelmiş. Sonuç böyle olacak.

harika dostum tessekur ederim. bugun maca gidemiyecegim maalesef bir aylik alayim diyorum son maclari ordan izlerim. iptv'den son zamandir surekli kesinti yasiyorum
Rica ederim.Ip Tv yayınlarıda burdan alındığını bildikleri için bilerek geç yansıtıyolar.Ip Tv yayınlarında donma oluyosa modemini resetlersen veya sıfırlarsan sorun kalmayabilir..

Rica ederim.Ip Tv yayınlarıda burdan alındığı bildikleri için bilerek geç yansıtıyolar.Ip Tv yayınlarında donma oluyosa modemini resetlersen veya sıfırlarsan sorun kalmayabilir..
valla abi herseyi denedim hatta internetimide hizlandirdim yeni paket aldim olmuyor hele mac gunleri sikinti. fener macini fransiz kanalindan izlemistim

valla abi herseyi denedim hatta internetimide hizlandirdim yeni paket aldim olmuyor hele mac gunleri sikinti. fener macini fransiz kanalindan izlemistim
Akşamları yoğun olduğu için evlere gelen hızı düşürüyolar ama vpn veya dns gibi yöntemlerle hız fazla artmasada ortalama bi şekilde hız alabilirsin..

3-5 tinerci tesislerin önüne toplanmış, biraz daha beklerlerse it gibi ıslanacaklar. Fena yağmur yağacak bu taraflara

Yine çok havaya girmişler.

Kompleksli tinerciler. Eziq kargalar.

Sonuç belli...

45118

45117

Akşam ne yapıp edip koymalıyız. Beraberlikte bile mal mal konuşmaya devam eder bu tinerciler. Fbliler çekiliyor da bu tinerciler hiç çekilmiyor

unutmadık
unutmayacağız
beşiktaşın

bakalım nasıl koreografi olacak,tribünler çekirdekmi çitleyecek takımı mı atesleyecek

uğA'nın yaptığı 1 o zaten onu da yapmıyorlarsa yazık.

Yav tamam taraftarsın falan da hiç mi akıllanmıyorsunuz lan? Yani bunlar nasıl bi zekanın ürünü anlamakta güçlük çekiyorum

böyle paylaşım yapan insanlar göz alarak yapıyor
hak edene hak ettiği gibi

böyle paylaşım yapan insanlar göz alarak yapıyor
hak edene hak ettiği gibi
Gerçi desiğin gibi doğru zaten özel güvenlik, adamda iş kaybetme korkusu yok, stattan alınır bi tane siteye konur. Mahallede çapulcu arkadaşlarına da nasıl ama şekil yaptım diye havasını basar

Edit: bekçiymiş hatta. Ondan rahat bu kadar belli

Geri
Üst Alt