Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etrafımda ki Beşiktaşlılar gaza gelmiş. Sonuç böyle olacak.
Rica ederim.Ip Tv yayınlarıda burdan alındığını bildikleri için bilerek geç yansıtıyolar.Ip Tv yayınlarında donma oluyosa modemini resetlersen veya sıfırlarsan sorun kalmayabilir..harika dostum tessekur ederim. bugun maca gidemiyecegim maalesef bir aylik alayim diyorum son maclari ordan izlerim. iptv'den son zamandir surekli kesinti yasiyorum
valla abi herseyi denedim hatta internetimide hizlandirdim yeni paket aldim olmuyor hele mac gunleri sikinti. fener macini fransiz kanalindan izlemistimRica ederim.Ip Tv yayınlarıda burdan alındığı bildikleri için bilerek geç yansıtıyolar.Ip Tv yayınlarında donma oluyosa modemini resetlersen veya sıfırlarsan sorun kalmayabilir..
Akşamları yoğun olduğu için evlere gelen hızı düşürüyolar ama vpn veya dns gibi yöntemlerle hız fazla artmasada ortalama bi şekilde hız alabilirsin..valla abi herseyi denedim hatta internetimide hizlandirdim yeni paket aldim olmuyor hele mac gunleri sikinti. fener macini fransiz kanalindan izlemistim
Oraya işlemez rtaş biz lanetliyiz ordaTutarsa kadıköy'e de yap aynısını
Gerçi desiğin gibi doğru zaten özel güvenlik, adamda iş kaybetme korkusu yok, stattan alınır bi tane siteye konur. Mahallede çapulcu arkadaşlarına da nasıl ama şekil yaptım diye havasını basarböyle paylaşım yapan insanlar göz alarak yapıyor
hak edene hak ettiği gibi