- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Iyimis o zamanDeplasmanda atılan gol kuralı işlemiyor burada. Her türlü beraberlikte genel averaja bakılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyimis o zamanDeplasmanda atılan gol kuralı işlemiyor burada. Her türlü beraberlikte genel averaja bakılacak.
Basaksehir ile oynayacagimiz maca ayni puan ile girersek kazanan sampiyon olacak ozaman
69'la samp olabiliyoruzgaliba benim gördüğüm en düşük puanlı şampiyon takım bu sezonda çıkacak.
düzeltme: 2013de 71 puanla şampiyon olmuşuz
galiba benim gördüğüm en düşük puanlı şampiyon takım bu sezonda çıkacak.
düzeltme: 2013de 71 puanla şampiyon olmuşuz
akpli olup da sırf bu başakşehir mevzusu yüzünden başka partiye oy verecek insan sayısı 500 falandırTayyip Erdoğan, Galatasaray şampiyon olduktan sonra yapacağı İstanbul seçimlerinde, Galatasaraylıların oylarını alarak Binali Yıldırımı tekrar başkan yapacak sanırım bu gidişle memleketi Rize'de bu maçta bize yatacaktır haliyle.
Geçici başkan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olmuş. 23 Haziran'a kadar. Sonra yine Ekrem gelir. Değişen bir şey olmaz.Göksel iti gecici baskanmi oldu simdi?
Eger olduysa 3 hafta icinde bol bol eyyam yapilacak...
mitro sakat iyileşse bile faih terimin diagne'den vazgeçeceğini sanmamSize birsey soylimmi . Bana kalsa
Nando
Linnes luyindama Marcao Nagatomo
Donk
Fegh SELCUK Fernando Onye
Mitro
Oynarim. Ndiaye nin hurra kos bas deplasman malligi yerine , selcugun daha rahat “yavas” pas oyununu isterim rizeye karsi
Iyi bariGeçici başkan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olmuş. 23 Haziran'a kadar. Sonra yine Ekrem gelir. Değişen bir şey olmaz.
Cagneyi yazalim o halde. Geri kalani boyle olmali bencemitro sakat iyileşse bile faih terimin diagne'den vazgeçeceğini sanmam