Allahtan korkun be, o ilk penaltımız yeniden çekilmeliydi... rakip oyuncu Diagneden önce vuruyordu topa az kalsın... şerefsiz medya hiç konuşmuyor. 2-0 yapsak bitecek maç

Birinci penaltı tekrarlanmaliydi.
Emre'nin ilk ayağı kırıldığında kırmızı kart görmemişti rakip, aşağı yukarı benzer bir pozisyon oldu; bunda kırmızı. Hakem kararlari şimdi tutarlı olmalı.
İkinci penaltı %50/50 hani bir yanım o kadar darbe futbolda olur diyor, öteki yanım bu penaltı diyor.

Onyekuru'nun pozisyonu bence penaltı değil. Çok ufak bir temas var ve Onyekuru ayağı yere değdikten sonra yere düşüyor. Ancak maçın ilk yarısında kazandığımız penaltı da tekrar edilmeliydi, kural gayet açık. Hakem hatalı vermiş olduğu bir kararın üstünü hatayla kapatmaya çalıştı gibi. Tabi ligin ilk yarısında, aleyhimize o kadar çok hakem hatası oldu ki bu hataları eskisi kadar önemsemiyorum.

Herseyi gectim ilk penalti nin tekrarlanmasi gerekiyordu

Orda Mac 0-2 olacakken nerelere geldi,hakem’in en buyuk hatasi penaltiydi

hakem gayet iyiydi gitti bakti kararlari verdi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz iki penalti gozunun onunde oldu. Nasil is?

Kirmizi kart pozisyonunda da gorusunu engelleyen biri yoktu. Yanlis mi?

Bu VAR bazi hakemleri kararsiz birakiyor sanki.

biz 2014-2015 yılındaki şampiyonluğumuzda son haftalarla 1-0 la maç alıyorduk oynadığımız futbol eleştriliyordu fakat bu sene ki çok daha kötü

Icimden bir ses diyorki TFF'nin icerden biri bazi seyleri yakaladi ve bunu bizim yonettime aktardi.
Burda ne olduysa.. birseyler degisti. Hakemler VAR uygulamasini dogru bir sekilde kullanmaya basladi.
Kesin suc veya cok cok agir seyler kayitlara gecirildi ve bizim yonetim bunu kullandi.

Bu kadar acik acik ilk yari dograndigimiz gibi ikinci yari birden o albayrak aciklamasi sonrasi birseylerin degistini gorduk.

Bugunluk Hakem cok iyi yonetti. Bence 2 hata yapti.
1 Ilk penalti tekrarlanmasi gerekirdi. Gol olsada olmasada. (oyuncular cagneden kaleye daha yakin vurus aninda)
2 Kirmizi kart kirmizi degil. Cok kotu tahliksizlik oldu. Rakip oyuncu sut cekmek isterken Emre topa mudahale ediyor.

Geri
Üst Alt