Zaten sırf bu 150 liralık bileti 500 e satan puştlara o parayı kazandırmamak için almam 500 lira verecek durumum olsa da.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla kizmamak lazim cogumuz aynini yapardi belkide. ben bunu düsünmezdim basardim parayi ömrüm boyunca yasayabilecegim en mutlu anlardan birine taniklik ederim (türkceyi tecavüz etmis olabilirim, affola). borc alirsanda illa ödenir bisekilde.

Tribünler belli ki ful çekirdekçi olacak bu maç... Her yerde bilet devri görüyorum.

başakşehir bizim maç öncesi moral için taraftara açık antrenman yapsa güzel olur.

Son 49 saat 48 dakika... :sarıkalp::kırmızıkalp:
595D92270A8C3EEF5698702FE05E3CEB4A3E1B2B

Beşiktaş hakkındaki düşüncem Başakşehir için de geçerli. Başakşehir'in de mevcut kadrosu Arena'dan çıkmak için yeterli değil. Stoperleri ve Adebayor'un oynamayışı, kadronun yaşı ilerlemiş oyuncularının maçlarda düşüşler yaşaması, stres durumlarında kontrolsüzlük ve puan kayıpları yaşamaları, Galatasaray'ın iç sahadaki üstünlüğü gibi etkenler eklendikçe Galatasaray'ı bu maç için de favori görüyorum.

Tek çekindiğim Galatasaray'ın oyun kalitesinde düşüş olması. Ama bu yaşansa dahi (ki şampiyonluk maçında motive şekilde olurlar diye düşünüyorum) en kötü beraberlik yaşanır bu maçta.

Skor tahminim: 2-0, 2-1 Galatasaray galibiyeti.

Buraya kadar getirmisiz. Buradan artik verirsek camia olarak ilk yardima hazir olmaliyiz

Sinan Gümües sakatmıs Mitro maç kadrosunda olabilir gibime geliyor, Atak oyuncusu yok doğru dürüst yedekte. Donk/Badou ve Mariano/Linnes tercihleri dışarıda kalır.

Geri
Üst Alt