Fatih Terim bu süreçte Galatasaray için bir şanstır. Hataları olabilir. Ama stoper ve santrafor istediğini defalarca kez söyledi. Beceriksiz yönetim bu transferleri yapamadı. İstenilen transferlerin yapılmadığını söyleyip, bahane üreterek kenara çekilebilirdi. Ocak ayına kadar bu şekilde sahaya çıkacağız. Yapacak hiç bir şey yok.

Yapılacak şey belli.

Hocayı ve takımı sonuna kadar desteklemek. Bazı oyuncular hariç.

Yönetimi istifaya zorlamak. Başka türlü çıkışı yok bu işin.

Bu yönetimi istifaya zorlama işini de ultraslan üslenmeli. Her maç sonu kazansak da kaybetsek de istifaya davet edilmeli yönetim.

bu maçı daha cok sinan ve belhanda sabote etmiş gibi.sonra da eren.2.golde sinan yine cok geç gelmiş ve bırakmış nwakemeyi.

tekrar izledim golleri.trabzondan yedigimiz 2 golde amatörce.ilk golde maicon müdahale ediyo,sanırım ordaki belhanda ve izliyo.sonra da basit bi gol.2.gole gelince top çarparak girebilir ama nwakamenin o kadar boş kalması rezilliktir.antrenmanda bu kadar rahat olmaz o adam.fernando yok ama belhanda da yok orda.

3.golde ise mariano teke tekte calım yiyebilir doğal.ama sinan efendi cok sonra geliyo ve müdahale bile etmiyo,nwakameyi zorlamıyo.o özgüvenli maicon da alacagı topu alamayıp salakca bi çalım yiyo.bu nasıl rezillik abicim.son golde ofsaytı bozan ahmet çalık 2.golde de rol almış.3.golde de yine ahmet var.nwakamenin gol açısını öyle bi güzel açmışki,adam topa vurmak için müthiş zamanlar kazanmış.çalık sonra önüne atlıyo.komedi

bu maçı daha cok sinan ve belhanda sabote etmiş gibi.sonra da eren.2.golde sinan yine cok geç gelmiş ve bırakmış nwakemeyi.

tekrar izledim golleri.trabzondan yedigimiz 2 golde amatörce.ilk golde maicon müdahale ediyo,sanırım ordaki belhanda ve izliyo.sonra da basit bi gol.2.gole gelince top çarparak girebilir ama nwakamenin o kadar boş kalması rezilliktir.antrenmanda bu kadar rahat olmaz o adam.fernando yok ama belhanda da yok orda.

3.golde ise mariano teke tekte calım yiyebilir doğal.ama sinan efendi cok sonra geliyo ve müdahale bile etmiyo,nwakameyi zorlamıyo.o özgüvenli maicon da alacagı topu alamayıp salakca bi çalım yiyo.bu nasıl rezillik abicim.son golde ofsaytı bozan ahmet çalık 2.golde de rol almış.

Biri yazmış stoper ve Modeste olsa yine yenilirdik diye.

Stoper özellikle Cahill olsa böyle rezil goller yemezdik. Hatta Cahill ileri çıkıp gol atardı.

Modeste de ileride baskı pres yapardı. Eren gibi boş boş yürümezdi sahada.

Nwakaeme den özellikle o çalımları yemeleri çok amatörce.

Nwakaeme bizim defansı o çalımlarla salak yapıyorsa

şampiyonlar liginde ne yaparız bu stoperlerle ? düşünmesi bile korkunç :(:rolleyes:

Nwakaeme bizim defansı o çalımlarla salak yapıyorsa

şampiyonlar liginde ne yaparız bu stoperlerle ? düşünmesi bile korkunç :(:rolleyes:
mariano atılan her topta tek basınaydı.bire birde çalım yiyebilir ama önündeki oyuncu gelip yardım edecek.ahmet,sinan,eren ve belhanda gibi gamsız ve de çöplerle oynarsak hayal kıırklıgı olur tabi.

ama serdar,ndiaye,rodrigues,feghouli ilk11e girecek

mariano atılan her topta tek basınaydı.bire birde çalım yiyebilir ama önündeki oyuncu gelip yardım edecek.ahmet,sinan,eren ve belhanda gibi gamsız ve de çöplerle oynarsak hayal kıırklıgı olur tabi.

ama serdar,ndiaye,rodrigues,feghouli ilk11e girecek

Mariano hizli oyunculara eziliyor ki bu normal ama arkasina maiconu koymak intihar oluyor malesef. Cunku mariano calim yedigi zaman denayer geliyor ve kapatiyordu. Bence maicon sol stoper serdar sag stoper oynamali. En azindan nagatomo cabuk bir bek. Hocayi sinan konusunda elestirmek isterim çünkü adam hem gamsiz hem beceriksiz. En fazla yedek olur o da en fazla.eren ve ahmete kızmıyorum onlarin kalitesi bu.belhanda icin tartismaya gerk yok ver para cezasini odesin dursun

Bunu söyleyeceğimi aklımın ucundan dahi gecirmezdim ancak.. Teknik kadro dışında.. Bütün yönetim,taraftara hocamiza yapmanız gerekenleri yapmadığınız ve milyonların önünde yalan söylediğiniz için tek bir isteğim var beyler.. İSTİFA İSTİFA İSTİFA!

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. yariyi izlemedim bile buna ragmen yeni sakinlesiyorum

Belhandanin yaptiginin izah edilebilir tarafi yok, ama lutfen biraz onyargisiz olmaya calisarak okuyun lutfen

Belhanda bunu ihanet olsun diye yapmadi eminim
bu adami tanidiysaniz, cabuk sinirleniyor ve sinirlenince muthis kontrolsuz hareketler yapiyor, bizim eski engin gibi bir nevi, sorunlu yani

Ilk 25 dakikaya bakin, sonra 2. Golden sonra yanlis hatirlamiyorsam kirmiziya kadar 3-4 defa kareye giriyor
Cunku 2.’den sonra hazmedemiyor ve kendince birseyler yapmaya calisiyor

hatta bir faul aliyor ardindan sorumluluk almaya calisiyor topu kaptirirken cirkin girip kirmizi aliyor
Bu onu hakli cikarmaz ama hain de degil

Geri sayfalara gidin bakin, tam o dakikalarda “maci gerginlestirmemiz lazim yoksa puan alamayacagiz” diye yazdim
Bunu kurnaz oyuncular iyi yapar bilirsiniz ve oyle bir adam lazim bize

Ama belhandanin ki akildan degil tabiatindan, gercekten kontrolu kaybediyor

Ayrica 2.den sonra belki cevirebilirdik ama 25. dk 2-0 ve hocayi da elestirilerden kurtarmis oldu

Zira kusura bakmayin benim elestirim var

Kazanan takim bozulmaz diye bir sacmalik olmamali

Serdar kadrodaysa ve TS deplasmanindaysan oynar

Fegh varsa Sinan kanat oynamaz, hem hucum etkinligimiz cok azaliyor hem Mariano cok zor durumlara dusuyor
Biz taraftar olarak begenmiyoruz ama Fegh’in cok farkli katkilari var hem onune hem arkasina

Ts deplasmanina fernando Emre Belhanda beraber cikmaz, fernando yapayalniz kaldi, ts onde basinca stoperden ileriye top aktaramadik dakikalarca, muslera hep uzun oynamak zorunda kadi
Fernandonun yaninda Ndiaye olmaliydi, hadi yeni geldi Donk olmalliydi

Ts onde basinca ortasaha dusuyorsa kanatlarin hareket etmesi lazimdi ama sinanda o oyun bilgisi de yok, onye kendince birseyler yapmaya calisti, pozisyon bilgisi var onda biraz

Bu soylediklerim ilk yari icin cunku sinirimden ikinci yariyi izlemedim ve izlemiycem

Hoca bazi oyunculara posta koyuyor oynatmiyor falan ama beklerinin bu kadar etkili olmasinin o adamlara bagli oldugunu gormek istemiyor herhalde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala inananamiyorum, aklimdan cikmiyor. Tarihimizin kara lekesidir bu mac. Bu gece su ana kadar yaktigim sigaralarin haddi hesabi yok. Yaziklar olsun be

o değilde porto, schalke, l.moskova teknik ekibi bu maçı 25 kez izler :confused:

Umarım şampiyonlar ligi maçlarına kadar hoca mental açıdan takımı toparlar.
Bu oyuncular yine hata yapabilir ama mental açıdan rahat olurlarsa bu maçtaki gibi hatalar azalır diye düşünüyorum.

Carl medjaninin golleriyle iceride 3-0 yenildigimiz mactan bu yana , gecen sezonki 2-1 lik mac haric 2 mac kazanmisiz ts ye karsi , biri adamlar 7 kisi kalmis , otekinde de malum cuneyt cakir denayer el pozisyonu olan , semihe carparak sansa giren topla kazandigimiz deplasman

9 macta beraberlik cikmamis
3 mac kazanmisiz
6 mac trabzon kazanmis

Enteresan bir istatistik

Maç sonu keşke bu maç 1 hafta önce oynansaydı diye düşünen bir tek ben değilimdir sanırım.
Leşhanda ve Maicon hemen postalanırdı ve beklediğimiz 2 transfer yapılırdı çünkü taraftarın baskısına dayanamazlardı.

en cok sinirmi bozan üzen şey,biz puan kaybedecez tamamda gidin antalyaya akhisara kaybedin trabzon nedir arkadas götü boklu kupasız şikecilere maskara oluyoruz hicmi onur yok sizde

3 tane de hakem hatasi vardi

Eren in bir yukselisinde tehlikeli bir yerdi, elle yuze mudahale vardi , fauldu

Bence novak in asile basma tesebbusu sari degil kirmiziydi

Emre akbaba nin ayagina basilmasi belhandaninki gibi kasitli degildi ama kontrolsuzdu , roda ya bir sari olabilirdi

Bir de bizden biri yusufa tokat atti mucadelede , faul arti sari olmaliydi

Maç sonu keşke bu maç 1 hafta önce oynansaydı diye düşünen bir tek ben değilimdir sanırım.
Leşhanda ve Maicon hemen postalanırdı ve beklediğimiz 2 transfer yapılırdı çünkü taraftarın baskısına dayanamazlardı.
Alakası yok zaten kepaze leshanda hep böyleydi alıcısı yok

en cok sinirmi bozan üzen şey,biz puan kaybedecez tamamda gidin antalyaya akhisara kaybedin trabzon nedir arkadas götü boklu kupasız şikecilere maskara oluyoruz hicmi onur yok sizde

Bu trabzon fb ye de bize de bela , mesela fb ye her mac veriyorlar filan denir ama

Gecen sene kac puan farkla sampiyon olduk , 3 puanla ...

Peki fb trabzona kac puan kaybetti , 4 puan

Iceride disarida yenilmediler .. o 4 puani fb ye eklesen (hani hep fb ye veriyorlar dendigi icin soyluyorum) bugun fb sampiyondu

Başaksehirde bizi 5-1 yendi unutuldu gitti.
Yine sampiyon oluruz önemli değil.
Önemli olan bu takım rakiplerinin sahasında neden bu kadar eziliyo? Hayat samiyenden ibaret deģil. Orda ki futbol bizi acayip yanıltıyo.

Bu kurulan takım inanılmaz kırılgan bi takım. Bir reaksiyon dahi gösteremiyo geri düstügünde gecen seneden beri. Fatih terimin 2012'de sampiyon olduğunda elinde ki kadro reaksiyon veren saglam oyunculardan kuruluydu. Melosu elmanderi rierası sneijderi. Biz o zamanlar o kadronun değerini bilmedik ama cok sağlam kadroydu o.

Bu takım deplasman da büyük mac zor alır malesef. Vodafone'da kadıköyde basaksehir de ezileceģiz simdiden söylemek gerekir. Sampiyon liginde cok fazla ilerleyeceğimizi düsünmüyorum. Insallah bir yolunu bulup anadolu maclarının hepsini icerde dısarda kazanırız ve sampiyon oluruz. Sampiyon olmak şu an icin büyük mac almaktan daha önemli.

Geri
Üst Alt