2. yariyi izlemedim bile buna ragmen yeni sakinlesiyorum
Belhandanin yaptiginin izah edilebilir tarafi yok, ama lutfen biraz onyargisiz olmaya calisarak okuyun lutfen
Belhanda bunu ihanet olsun diye yapmadi eminim
bu adami tanidiysaniz, cabuk sinirleniyor ve sinirlenince muthis kontrolsuz hareketler yapiyor, bizim eski engin gibi bir nevi, sorunlu yani
Ilk 25 dakikaya bakin, sonra 2. Golden sonra yanlis hatirlamiyorsam kirmiziya kadar 3-4 defa kareye giriyor
Cunku 2.’den sonra hazmedemiyor ve kendince birseyler yapmaya calisiyor
hatta bir faul aliyor ardindan sorumluluk almaya calisiyor topu kaptirirken cirkin girip kirmizi aliyor
Bu onu hakli cikarmaz ama hain de degil
Geri sayfalara gidin bakin, tam o dakikalarda “maci gerginlestirmemiz lazim yoksa puan alamayacagiz” diye yazdim
Bunu kurnaz oyuncular iyi yapar bilirsiniz ve oyle bir adam lazim bize
Ama belhandanin ki akildan degil tabiatindan, gercekten kontrolu kaybediyor
Ayrica 2.den sonra belki cevirebilirdik ama 25. dk 2-0 ve hocayi da elestirilerden kurtarmis oldu
Zira kusura bakmayin benim elestirim var
Kazanan takim bozulmaz diye bir sacmalik olmamali
Serdar kadrodaysa ve TS deplasmanindaysan oynar
Fegh varsa Sinan kanat oynamaz, hem hucum etkinligimiz cok azaliyor hem Mariano cok zor durumlara dusuyor
Biz taraftar olarak begenmiyoruz ama Fegh’in cok farkli katkilari var hem onune hem arkasina
Ts deplasmanina fernando Emre Belhanda beraber cikmaz, fernando yapayalniz kaldi, ts onde basinca stoperden ileriye top aktaramadik dakikalarca, muslera hep uzun oynamak zorunda kadi
Fernandonun yaninda Ndiaye olmaliydi, hadi yeni geldi Donk olmalliydi
Ts onde basinca ortasaha dusuyorsa kanatlarin hareket etmesi lazimdi ama sinanda o oyun bilgisi de yok, onye kendince birseyler yapmaya calisti, pozisyon bilgisi var onda biraz
Bu soylediklerim ilk yari icin cunku sinirimden ikinci yariyi izlemedim ve izlemiycem
Hoca bazi oyunculara posta koyuyor oynatmiyor falan ama beklerinin bu kadar etkili olmasinin o adamlara bagli oldugunu gormek istemiyor herhalde
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi