Terim gelirken sunu yazmistim .. tudor geldiginde gelsin gelsin gelsin diyenler ilk gitsin diyenler de olacaktir demistim

Goreceksiniz ki demistim , 2-3 mac kotu gitsin ayni laflar terime de soylenecek

Yanilacagimi sanmiyorum

Hocanin cani sagolsun. Ancak hocaninda en az yonetim kadar sictigini kabul etmek lazim. Bu hocanin tarihimize altin harflerle yazilmis oldugu gercegini degistirmez.

Maiconun bu durumunun sebebi de yönetimdir ft dir. Tamam adam dengesiz mengesiz ama sezona iyi başlamıştı, sen adamı göndermeye çalışırsan hatta onu bile beceremeyip elinde kalırsa mecburen o afamın verceği performans da bu olur. İşbilmezlik dizboyu.

Fatih Terim’in üç büyük hatası var.
1. Eren yerine Onyekuru’yu santrafora alıp garry ile başlayacaktı.
2. Belhanda’ya güvendiğinin yarısı kadar Feghouli’ye güvenmemesi.
3.Sinan malından ne köy olur ne kasaba.Tr kupası hariç uzak dursun bu takımdan

Bugün çıkabilecek en kötü kadroyla böylesine zor bir maça çıkıp puan kaybını garantiledi. Ha yine yenilirdik belki ama bu kadar rezil bir oyun olmazdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DmCXw5aWsAEQk9k.jpg

hoca istifa diyen gerzektir yada kuştur bukadar net fakat hoca hata yapmıstır eleştirirz o ayrı bugun inadı yüzünden yenildik canı sagolsun ama devam etmesin bu inadı.

Bunu sürekli söylüyorum amatör kişilerle ve işin ehli olmayan insanlarla çalışırsan günlük başarıların dışında uzun vadede başarılı olamazsın.

Albayrak, Ümit Davala vb. isimlerin bu kulüpte ne iş yaptıklarını anlamış değilim. Kurumsal bir firmada 1 dakika tutmazlar. Bu işler profesyonel kişilerle olur. Herkes işini doğru yaparsa bugün ne forvetsiz sezona başlarız ne de hoca sen ne yapıyorsun bu oyuncu niye oynuyor diye sorgularsın ama bizde tam tersi birilerini yalayıp duran tipler her daim görevde oluyorlar.

Deplasman da ilk defa yenilmiyoruz bu sonuç dünyanın sonu değil ve görünen o ki son da olmayacaktır.

Terim'in muhakkak hataları vardır, çıkardığı kadroyu, aldığı almadığı oyuncuları, oyuncu değişikliklerini sabaha kadar tartışırız hiç sorun değil. Zaten yanlış kadro ise bu sonucun sorumlusu ilerleyen deplasman maçlarında işimiz daha kolay olur ve galibiyetlere başlarız. Ama sorun başka yerdeyse sıkıntı büyük.

Terim'i sevemeyenler hemen saldırmaya başlamış, maçın stresi ve sinir insanlara bir suçlu arattırıyor o yüzden anlayışlı olmak lazım ama hocaya da saygıyı elden bırakmamakta fayda var.

Skor kötü olunca her hafta nasıl aldık biz bu oyuncuyu diyenlerden Onyekuru berbat oynuyor, Fernando rezil, Muslera şöyle vb. söylemler artmaya başlıyor ama sıkıntı bireysel oyuncu performansı değil maalesef kötü yönetilen kulübün yineticileri ve başkanındır.

Maicon kadar hantal bir oyuncu Terim'in sistemine uymaz ve muhtemelen gitsin raporu da vermişti. Yönetim elini yüzüne bulaştırdı ve durumu öyle berbat bir hale soktuki son dakika evrakları yetişmeyen bir oyuncu takımın asıl stoperi durumunda oldu. Belki devre arası gidecek ve bu ruh haliyle Maicon neden umursasın takımı?

Belhanda, Galatasaray tarihinin en büyük kazığı. Bu adamı bu takımda kim tuttu bir zahmet açıklama yapsın. Terimse eğer en büyük eleştirim ona olur.

Gomis de dahil giden oyuncular yüzünden eleştirim olmaz. Burda sadece alınan bonservis paralarını tartışabiliriz. Hepimiz söylemiyormuyuz oyuncu satmasını da bilmeli bu kulüp diye. O yüzden Gomis'in gitmesi değil yerine oyuncu alınmaması büyük REZİLLİKtir.

Görünen şu, yönetim geldiği günden beri elle tutulur hiçbir şey yapmadı. Planlama kocaman bir sıfır, rezil bir transfer yönetimi ve sonuç bu.

Terim üzerinden mübalağa yapılıp eleştiri yapılıyor ama inanın yönetim bile şu zihniyette '' Terim bu kadroyu adam eder, eldeki kadroyla birleyler başarır, hoca zoru sever, halleder'' vb. o yüzden doğru kişileri eleştirmek lazım.

Serdar nerde diyenler var, ben Serdar'ı beğenirim ama burda Serdar'ın oynadığı maçlarda neler neler dendiğini, küfürlerin havada uçuştuğunu hatırlıyorum. O yüzden Serdar olsa bu sefer ona laf söylenecekti.

Hocanın kadro seçiminde yanlış yaptığını kabul ediyorum ama büyük sıkıntının burda olmadığını da düşünüyorum ama.

Bir takımın kalecisi ve forveti iyi değilse o takımın işi çok zor. Eren'i rakip takım oyuncuları ciddiye bile almıyor, adamı kimse tutmuyor ve defans oyuncuları oyunun içinde oluyorlar ama bizim defans oyuncuları rakip forvetlerle boğuşmaktan oyun içinde kalamıyorlar.

Bu kadar güzel bir şampiyonlar kigi kurası çekmişken ve ligdeki rakiplerin durumu bu haldeyken, söz verip almadığınız forvet oyuncuları yüzünden biz bu sonuçları daha çok görürüz.

Ilk defa Fatih Terimin takimini bu kadar kotu gordum,Realden 6 yedigimiz bi mac vardi o macta bile bu kadar rezil değildik, bastik ettik mucadele ettik adamlar kaliteli olduğu icin catur cutur atti ama bugun resmen 3-0 yattik yaziklar olsun Fatih hocam amacin ne? Cengiz seni de Allah bildiği gibi yapsin. Dursundan bile Betersin Dursunun kurdugu kadroyla sampiyon oldun, Dursunun ekmeğini yedin yavas yavas ne olduğu ortaya.

Mustafa başkan nerelerdesin hadi çık kadromuz yeterli de yine biraz gülelim. Abdürrahim bey siz nerelerdesiniz Ocak ayından kesin forvet alacağız, belki 2 tane bile alabiliriz deyip umut dağıtmayacak mısınız? Hadi mikrofon bulunda çıkın taraftar sizleri bekliyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda atılmadan yine birşey yapacak gibi durmuyorduk o oynadı bu oynadı dizilim şöyleydi böyleydi demenin faydası yok Maicon skandal bir adam gol pozisyonlarının hepsinde olumsuz anlamda katkısı var üst düzey hiçbir maçta oynayamaz çok başımız agriyacak bu adamdan...

Geri
Üst Alt