-----------------muslera----------------------

--mariano--donk---------serdar-------nago--

-------------n'diaye---------fernando---------

---feghouli-------------emre---------garry-----

------------------------onyekuru-----------------

hoca büyük ihtimal böyle çıkar artık.

Ever Terimspor luları sahneye alalım..

Bu maçı kaybeden FT di
Ft yede güzel fırsat verdi yönetim artık mactan sonra yönetime topu atıp kurtulur forvet alsakta bu dönem takım bişey calısmamış yine yenilirdik buyuk iht

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu Ronaldo gelse bu takıma ne yapacak?

Bu oyun anlayışıyla Messi olsa ne olacak?

Bunun sorumlusu FT dir.

evet sevgili hocam mac sonu öyle üzgünüm soru almıcam deyip kacmayınız bu macı hediye etme nedenleriniz anlatın bakalım

muazzam inadınızın meyvelerini aldınızmı bir acıklayın bizde ögrenelim nede olsa paranızı biz veriyoruz

Arkadaşlar sorun ne fernando da ne onyekuru da nede başkasında takım hızlı tek pas yapamıyor oyun planında hata var maicon ahmet olmuyor yani bunu Kaçıncı kez deniyoruz erene sürekli uzun top adamın şimdiye kadar bitane top indirdiğini gören olmadı ama israrla uzun top ve Solda Rodrigues sağda feghouli başka çare yok belki forvet oyuncusu olarak eren yerine onyekuru daha faydalı olur

Lan Fatih Terim yonetime ne ders verecek. Yonetim Fatih Terimin izni olmadan sicmaya gidemez. Hem Fatih terim hem yonetim sicmistir. Net.

Ulan bir stoper her gol da mit hatalı olur ?

Ayrıca her 1e1i kaybeden Maiconu, CL de çiğ çiğ yerler.

Hamsi, Östersund yedi vakit, Porto, Schalke ne yapar CL de siz düşünün.

Şu an yapılacak en büyük hata Fatih Terim'i yıpratmak olur. Bu düştüğümüz durumdan bizi kurtarırsa Fatih Terim kurtarır. Tüm suçlu yönetimdir.

Trabzon kadar adi bi takım görmedim
Ne adi bi camiaymış
Deli gibi kolbastı oynadılar

Ekuban 450 bin euro kiralık

Nwakame 1. 35 m euro

vahid amiri 1. 05 m euro

M Cengiz görsün bu transferleri

sorumlu terim degil, aksine yönetime cevap verdi alin forvet almazsaniz size ereni inatla 90 dakika oynatirim diye yapistirdi cevabi!!!

Iyi yapti maicon.

Boyle yonetime boyle adam.

Sen adama etmedigin lafi birakma. Son dakika adami tekme tokat gondermeye calis. Onu bile becereme.

Sonra hadi aslan kaplan maicon oyna.

Iyi yapti maicon.

Boyle yonetime boyle oyuncu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Komık yorumlar okuyorum fatih terımı yonetım kovmalıymıs. Şuan fatih terım yönetım üstüdür yani o yönetımı kovarsa sasırmayın :D

Geri
Üst Alt