Bu oyunu bana kimse açıklayamaz. 1 tane isyan eden olmaz mı sahada? Bir tek feghouli girdikten sonra bişeyler yapmaya çalıştı lan

Net bugün yenilmeye çıkmış hoca net. Bu leş hamsilere bu futbolla yenilmenin başka izahı olamaz.

Ayrıca belhanda s..... a...... a...... e...... c...... s....... a...... b...... s........

4 yemişiz hala birilerini savunuyosunuz hastalık heralde sizde kim hatalıysa söylersin arkadaş,transferi beceremeyen yönetimdir kızarsın ki kızdık,oyun içi taktik,değişiklik,oyuncu seçimi gibi konularda yine yönetime sallayalım isterseniz terim hatalıdır kim hata yaparsa söylemeniz lazım derdiniz Galatasaray olmalı isimlere takılıyosunuz..

Terim eleştirinde. maicon,Ahmet hocamı aldırdı. Yok Gomis göndermesiydi. Gomis gitmek istemiyordu zaten. Burda belhanda niye tuttu ona kizarim. Ayrıca hoca toplam aldirdigii oyuncu sayısı kaç zaten. Para yok diye ağlayıp eksikleri gidermeyen yönetime laf söyleyin.

Yok ego imiş. Futbolcularda tık yok ne egosu. Fegu oynasa tek başına macmi alacaktı.

Terimciyim soyadım gibi, burdayım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu hamsiler 4-0 birdaha kolay kolay baska takimi yenemez size diyeyim. Mesela fener bunlari yener iceride disarda yine. Nedense bunlarin cuku bize fena kalkiyor.

hoca söylesin feghouliyle ne derdi ciddiyim merak edyorum bu adam sorunlu pislik biriside degil nedir hocam derdin?

Neyse 1 ay sonra terımın murıdı kalmaz avatarlar degismeye baslar

-----------------muslera----------------------

--mariano--donk---------serdar-------nago--

-------------n'diaye---------fernando---------

---feghouli-------------emre---------garry-----

------------------------onyekuru-----------------

hoca büyük ihtimal böyle çıkar artık.
Zahmet olacak ama!

Bu hamsiler 4-0 birdaha kolay kolay baska takimi yenemez size diyeyim. Mesela fener bunlari yener iceride disarda yine. Nedense bunlarin cuku bize fena kalkiyor.

bunlar ligi en iyi ihtimal 5.sırada bitirirler cok kötüler ama biz daha kötüyüz her sene bizim ilk moralimizide bunlar bozuyor
toparlanırmıyız bilmiyorum hocanın inatları bizi ucurumlara götürüyor

Hocaya laf eden asıl Galatasaray düşmanıdır. Ego Diyorlar. Ulan laleler burda 2 mesajınız beğenilse ego oluyor.adam dünyanın kupasını almış Galatasarayı nerelere çıkarmış tabi olacak ulan EGO

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nankör herif ne yapacak lan terim. Ne biçim adamsınız çıkıp kendi mi oynasın. Senden 100 bin kat galatasaraylıdır bu adam. Ağzım var diye konuşmak zorunda değilsin. Boktan fikirlerini kendine sakla
Seni muhatap almıyorum.. Lan man diye konusma, onun cok daha agırını konusurum, altından kalkamazsın..

Geri
Üst Alt