Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi görcek be?Ekuban 450 bin euro kiralık
Nwakame 1. 35 m euro
vahid amiri 1. 05 m euro
M Cengiz görsün bu transferleri
Sinirden elim ayağım titriyor başlatma bana şimdi şarap çanağındanHadi lan ordan zırtapoz
Tamam sonra Aykut kocaman gelsin,lan ne adamlar var ya bir macta Terim kovulsunmus iyiki 1996 da fenere dort.sifir yenildigimizde sosyal.medya yoktu zira sonra dort sene.sampiyon olduk,hadi.iyi gecelerBu Fatih Terim’i derhal kovmayan yönetim,yönetim değildir.
Zahmet olacak ama!-----------------muslera----------------------
--mariano--donk---------serdar-------nago--
-------------n'diaye---------fernando---------
---feghouli-------------emre---------garry-----
------------------------onyekuru-----------------
hoca büyük ihtimal böyle çıkar artık.
mustafa cengizde beyin hücresi yok görse nolur o adamın evine gidip bulmaca cözmesi lazımEkuban 450 bin euro kiralık
Nwakame 1. 35 m euro
vahid amiri 1. 05 m euro
M Cengiz görsün bu transferleri
Bu hamsiler 4-0 birdaha kolay kolay baska takimi yenemez size diyeyim. Mesela fener bunlari yener iceride disarda yine. Nedense bunlarin cuku bize fena kalkiyor.
Seni muhatap almıyorum.. Lan man diye konusma, onun cok daha agırını konusurum, altından kalkamazsın..Nankör herif ne yapacak lan terim. Ne biçim adamsınız çıkıp kendi mi oynasın. Senden 100 bin kat galatasaraylıdır bu adam. Ağzım var diye konuşmak zorunda değilsin. Boktan fikirlerini kendine sakla