Sevmişim Ahmet'i, Maicona

Serdar - Donk olmalı tandem

Oyuncu alirsin vasat olur kötü oynar ayri konu ama stoper ve forvet yokken oyuncu almazsan bunun adı ihanettir. Ocak ayinda yeni yonetim gelmeli defoluo gidin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın düşmanı yine Galatasaraylılar'dır... İyi giden takıma muhakkak çomak sokarlar... Her başarının ardından gelen başarısızlıklara bakarsan yine kendi içimizdeki İrlandalılar ön plana çıkar...
Ulan 2 gün önceki havaya girmiş kulübün, takımın, taraftarın anasını ağlattınız lan!
Bunlar Acı çekmekten zevk alıyorlar lan sokaktaki çocuk yaşlı demeden takımın böyle gitmeyeceğini bilirken bizim başkan olmassa ocakda transfer yaparız diyecek kadar rahat biz taraftarların bu kadar çok transfer istememizin sebebi ffp olması yani bu klüb her sene şampiyon olmak zorunda olduğu için transfer istemesi başkanın ffp yi bahane etmesi transfer yapmaması gerçekten rezalet ötesi acemil aptallık.

Öncelikle bu takımı santraforsuz ve stopersiz bırakan ve dolayısı ile var olan sinerjiyi yok eden yönetimin Allah belasını versin. Elin Kayserisi bile Mensah gibi oyuncular bulabiliyor biz bir tane santrafor bulamadık yazıklar olsun. Bu takım, lokum kura dediğimiz şu grupta sonuncu olabilir. Bu kafayla zor.

İkinci lafım da laf etmeyeceğim dediğim hocaya. Hoca nedir bu Belhanda takıntısı? Bana göre bu takımda yeri yok lakin Trabzon deplasmanına Fernando - Belhanda orta sahası ile çıkmak nedir allasen? Paramparça ettiler geri zekalıyı sonra gitti kırmızı gördü. Daha sert bir orta saha ile çıksaydın keşke. N'Diaye hadi o da olmadı Donk ile oynasaydın ne olurdu? Trabzon deplasmanı içerideki Alanya maçına benzemez. Bu ligi bu kadar tanıyan adamın yaptığı hataya bak şaka gibi.

Olur ya diyelim Maicon cezalı Serdar sakat Ahmet ishal stoperde kim oynayacak?
Bunlar:
tapatalk_1535650148288.webp

gomiz bu yuzden cok onemliydi ,rakip ileri cikamiyordu resmen korkusuna

Alanya maçının ilk yarısını Terim de okuyamamış denekk ki. Bir takımın içine siberjisine 2 günde anca bu kadar güzel edilirdi el birliğiyle terimi apıyu cengoyu tebrik ediyorum

Ahmet'e bak ya daha dön bok kokusundan yanından geçilmiyordu şimdi dripling yaparak oyun kurmaya çalışıyor

Ndiaye fernando ortalarında emre akbaba kanatlarda Onyekuru rodrigues le başlamak çokmu zordu hoca

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdda ediyorum;Emre'yi, devre arası satış.
istesine koy
500 bin euro veren olmaz.

60 dakikadır sahada dayak yemekten başka bir şey yapmadı.
10 numara desen değil futbol aklı kısıtlı.
8 numara desen değil pas becerisi yok.
6 numara desen değil defansif yönü yok.

Ne diye bütün transfer bütçesini ve enerjisini bu vasata harcadiniz?

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Hala Serdar oynasa farklı olurdu hoca neden oynamıyor diyorsunuz.

Serdar'ın oynadığı çoğu maçta küfürler havada uçuşuyordu, bu nasıl oyuncu filan diyenler oluyordu.

Bugün Serdar oynasa yine değişen çok birşey olmazdı keza belki Rodrigues de oynasa aynı şeylerin olma ihtimali yüksekti.

Kabul edin berbat bir transfer dönemi geçirdik ve berbat bir yönetimimiz var.

Planlama sıfır, bu takımda gönderilmesi gereken ilk 2 oyuncu Maicon ve Belhanda idi ama gönderilmediler. Giden oyuncularun yerine transfer yapmadılar daha neyi tartışıyoruz.

Terim yanlış kadro ile çıktıysa bir sonraki deplasman eldeki en iyi kadroyu çıkartır o zaman tekrar izleriz maçları.

Ama bir takımın kalecisi ve forveti kaliteli değilse o takım deplasmanda zor kazanır. Hiçbir rakip Eren'i ciddiye alıp tuttmuyorlardır bile. Bizim defans forvetleri yakalamak için uğraşırken adamların defans oyuncuları o kadar rahatki hucuma destek verirler.

Kabul edelim rezil yönetiliyoruz.

Not: Bu arada Serdar'ı da severim ve takımd olmasını isterim ama konu farklı.

İlk önce bu rezalet transfer bitişi,
Sonra bu maç.

Havalar sıcaklasacakkkk

ya ne algı kasması? trabzon'u fb ve bjk ile tutmak gaflettir demedin mi?
Hayır en büyük düşmanımız fener ikinci de beşiktaş başka düşmanımız yok diyorum ben sürekli...Trabzonu eleştirme diyen yok o yüzden algı kasma diyorum...3-0 yeniğiz tabii ki eleştir sadece bana iftira atma o kadar

Bu maç sonrası hoca takım içi arayışalara başlar, Eren artık fırsatı tepti. Onykuru daha dinç ve ikili mücadelelerde ayakta kaldı ve basıyor kovalıyor vs. Eren’in kendine güveni kalmamış. Hoca da demek ki bizim gibi forvet alırlar diye düşünmüş ?

Niçin bu takımla çıktı diye hocaya kızmayalım, farklı bir takımla çıkıp 1-0 yenilsek. Bu sefer de geçen hafta 6-0 kazanmış takım bozulur mu diye eleştirenler olacaktı.

Takım düzenini bulana kadar kayıplar yaşayacağız, malesef hazırlık döneminde yapılması gereken diziliş denemeleri artık lig maçlarında olacak.

Yalnız Ts da güzel takım kurmuş.

ya ne algı kasması? trabzon'u fb ve bjk ile tutmak gaflettir demedin mi?
Hayır en büyük düşmanımız fener ikinci de beşiktaş başka düşmanımız yok diyorum ben sürekli...Trabzonu eleştirme diyen yok o yüzden algı kasma diyorum...3-0 yeniğiz tabii ki eleştir sadece bana iftira atma o kadar

Geri
Üst Alt