Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar Acı çekmekten zevk alıyorlar lan sokaktaki çocuk yaşlı demeden takımın böyle gitmeyeceğini bilirken bizim başkan olmassa ocakda transfer yaparız diyecek kadar rahat biz taraftarların bu kadar çok transfer istememizin sebebi ffp olması yani bu klüb her sene şampiyon olmak zorunda olduğu için transfer istemesi başkanın ffp yi bahane etmesi transfer yapmaması gerçekten rezalet ötesi acemil aptallık.Galatasaray'ın düşmanı yine Galatasaraylılar'dır... İyi giden takıma muhakkak çomak sokarlar... Her başarının ardından gelen başarısızlıklara bakarsan yine kendi içimizdeki İrlandalılar ön plana çıkar...
Ulan 2 gün önceki havaya girmiş kulübün, takımın, taraftarın anasını ağlattınız lan!
Bunlar:Olur ya diyelim Maicon cezalı Serdar sakat Ahmet ishal stoperde kim oynayacak?
Hayır en büyük düşmanımız fener ikinci de beşiktaş başka düşmanımız yok diyorum ben sürekli...Trabzonu eleştirme diyen yok o yüzden algı kasma diyorum...3-0 yeniğiz tabii ki eleştir sadece bana iftira atma o kadarya ne algı kasması? trabzon'u fb ve bjk ile tutmak gaflettir demedin mi?
Hayır en büyük düşmanımız fener ikinci de beşiktaş başka düşmanımız yok diyorum ben sürekli...Trabzonu eleştirme diyen yok o yüzden algı kasma diyorum...3-0 yeniğiz tabii ki eleştir sadece bana iftira atma o kadarya ne algı kasması? trabzon'u fb ve bjk ile tutmak gaflettir demedin mi?