Maicon ve belhanda'nin olmadigi bir kadro görmek istiyorum

Hainlere,futbola uzak insanlara yer yok

DmHuLLRXoAAfve3.jpg

Kasımpaşanın defansı çok da iyi değil baskılı oyunla alırız bu maçı ...

Muslera
Mariano
Donk
Serdar
Nagatomo
N’Diaye
Fernando
Feghouli
Emre
Rodrigues
Eren

Belki Eren yerine Müğdat.

Iyi olmadi bu eslesme hem de ilk CL maci öncesi, Kasimpasa su an en formda olan takim belki de.

Bizim savunmanin halini de düsündükce Diagne kesin gol atar bu formuyla.

Eren ve Sinan oynarsa kaybederiz, acik ve net.

Hoca bunu gormesi lazim!

Kasimpasa cok saglam oynuyor suan ama biz dogru kadro ile cikarsak, sahadan sileriz Pasayi.

Semt takimim ama hersey den once Galatasaray!

Çocukluk Aşkımsın, Sen İlk Göz Ağrımsın!

Baban göre Maicon ahmet belhanda Sinan Eren 5lisi sezon sonuna kadar gerekmedikçe kızağa alınmalı mariano da 2-3 maç yedeğe atılmalı Trabzon maçında bu 6sı resmen batırdı takımı yani Kasımpaşa maçına

Muslera
Linnes Donk Serdar Nagatomo
Fernando
Ndiaye Emre
Feghouli Henry Gary

Çıkalım

mariano'nun önünde sinan vardı o yüzden kötüymüş gibi göründü mariano - feghouli ile birlikte önlü arkalı oynarsa daha iyi olacaktır

bizim rakibimiz fener olmamalı trabzon hiç olmamalı biz galatasarayız çok daha fazlasını hak ediyoruz,olabilir ve bunun için pek çok adım atmışken o son adımı atamadık 1 stoper ve 1 forvetle güle oynaya seke seke gidecekken kendi ayağımıza sıktık.KIZGINLIĞIMIZ BUNADIR

Başlık değişmeli! Salı günü Lokomotif maçı olduğu için bu maç 14 veya 15 Eylül'da oynanır.

Bir unal konusmamisti kazandilar

Sagolsun kasimpasa da maglubiyeti garantiledi

evimizde puan vereceğimizi düşünmüyorum fbjk hariç -onlar da bu sene alamazlar gibi-
hatta 0-2 yenik girsek araya terimin topçuları dövüp, taraftarın da gazıyla 3-4 gol atabileceğimizi söylerim.
ama yırtıcı forvetsiz deplasmanlar çok sıkıntılı duruyor çare bulunmazsa.

Geri
Üst Alt