Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
Sebep?Emre Akbaba mumkunse sadece superligde oynasin , Sampiyonlar Ligi kalsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebep?Emre Akbaba mumkunse sadece superligde oynasin , Sampiyonlar Ligi kalsin
Akhisar her gun bize zor gelmisdir, deplasman bide...
Puan kaybi bekliyorum acikcasi.
Fernando yerinde Donk oynasin bana kalirsa onun yanindada Ndiaye. Erenin arkasinda Emre. Defansda Ozan. Gerisi zaten belli.

Gsc root murhan sen misin birader.
bu arada haklisin rotasyon yapilmamali. antalya macinda yapilsin rotasyon
Fatih Terimin en son gitmeden once maci vardi Akhisara aklimda kalmis demekLigde en iyi galibiyet yuzdemiz olan eslesmeymis![]()
Fatih Terimin en son gitmeden once maci vardi Akhisara aklimda kalmis demek
Ama iste en son kupada, super kupada nasildi o da aklimdan cikmiyor.
Ligde gecen senede zarzor kazanmisdik Akhisar deplasmaninda
probablySenin soyadının son harfini fazla mı koymuşuz
Maicon bizim defansın en tecrübeli ve kariyerli oyuncusudur.sen maiconu ramos saniyorsun zannedersem. maicon bizim defansin katilidir
dogru gol yedirmekte herkesten tecrubeli takimda sins reyizMaicon bizim defansın en tecrübeli ve kariyerli oyuncusudur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hay ağzını öpüyüm TugaycımO değil de şu Maicon belhanda feghouli gönderilip yerlerine modeste cahill alınıp ndiaye ve onyekuru da kaparsak bundan sonra turkiye ligi bizim için Türkiye kupası kıvamına döner Avrupa maçları öncesi oyuncu sistem falan deneriz.Cok az kaldı beyler bir hükümdarlık kurmanın arifesindeyiz.
tolmakci ve poncakli renkdaslar size katiliyorumHay ağzını öpüyüm Tugaycım
Lige amborgo koyup her sene Şampiyonlar liginden gelen malın kaymağını bizim yediğimiz vede payların bize aktığı yıllar çok yaklaştı.Ben de hissediyorum
Emre Akbaba’nın maçı olacak
Sen gene de ağzımı öpmeHay ağzını öpüyüm Tugaycım
Lige amborgo koyup her sene Şampiyonlar liginden gelen malın kaymağını bizim yediğimiz vede payların bize aktığı yıllar çok yaklaştı.Ben de hissediyorum