Dnxk6wWWsAolWO7.jpg

Ben Ömer Bayram ve Muğdat sürprizi bekliyorum. Ömer Bayram ihtimali daha kuvvetli bence.

Guray oyle bir sey dememis.Uydurma gibi

Zemin nasıl yav? Ne zaman deplasmana gitsek tarlada top oynuyoruz. Aptal TFF'de turnuva almaya çalışıyor bu halde.

O değil de şu Maicon belhanda feghouli gönderilip yerlerine modeste cahill alınıp ndiaye ve onyekuru da kaparsak bundan sonra turkiye ligi bizim için Türkiye kupası kıvamına döner Avrupa maçları öncesi oyuncu sistem falan deneriz.Cok az kaldı beyler bir hükümdarlık kurmanın arifesindeyiz.

O değil de şu Maicon belhanda feghouli gönderilip yerlerine modeste cahill alınıp ndiaye ve onyekuru da kaparsak bundan sonra turkiye ligi bizim için Türkiye kupası kıvamına döner Avrupa maçları öncesi oyuncu sistem falan deneriz.Cok az kaldı beyler bir hükümdarlık kurmanın arifesindeyiz.

Niye bu kadar çabuk gaza geliyorsunuz? 2011 şikeli Fenerbahçe şampiyonluğundan beri şampiyon olan her takımın taraftarı Bayern Munih gibi olma hayali kuruyor.

Bjk de olabilirdi ama çok borçları var bizden daha çok ve hep yaşlı oyunculara yönelip elindeki değerleri kaybettiler hala iyiler ama çok vasatlastilar ama ben en en azından kendim için söyleyeyim çok güveniyorum alttan gelen çocuklar olsun Fatih terim faktörü olsun rakiplerin halı olsun mevcut oyuncu profilimiz olsun eğer çok büyük sigirlik yapmazsak bundan sonra hayvan gibi saapacaz.

ŞL maçından bugüne 5 gün geçti, bir sonraki maça da yine 5 gün var, rotasyona gerek yok.

Zemin bozuksa belki 1-max 2 (Muğdat, Ömer)

Bjk de olabilirdi ama çok borçları var bizden daha çok ve hep yaşlı oyunculara yönelip elindeki değerleri kaybettiler hala iyiler ama çok vasatlastilar ama ben en en azından kendim için söyleyeyim çok güveniyorum alttan gelen çocuklar olsun Fatih terim faktörü olsun rakiplerin halı olsun mevcut oyuncu profilimiz olsun eğer çok büyük sigirlik yapmazsak bundan sonra hayvan gibi saapacaz.
Napcaz reyiz??

Gsc root murhan sen misin birader.

bu arada haklisin rotasyon yapilmamali. antalya macinda yapilsin rotasyon

Emre Akbaba mumkunse sadece superligde oynasin , Sampiyonlar Ligi kalsin

Geri
Üst Alt