- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen maiconu ramos saniyorsun zannedersem. maicon bizim defansin katilidirMaicon Serdar ideal ikili olur ama olmayacak bence Ozanı oynatacak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O değil de şu Maicon belhanda feghouli gönderilip yerlerine modeste cahill alınıp ndiaye ve onyekuru da kaparsak bundan sonra turkiye ligi bizim için Türkiye kupası kıvamına döner Avrupa maçları öncesi oyuncu sistem falan deneriz.Cok az kaldı beyler bir hükümdarlık kurmanın arifesindeyiz.
Napcaz reyiz??Bjk de olabilirdi ama çok borçları var bizden daha çok ve hep yaşlı oyunculara yönelip elindeki değerleri kaybettiler hala iyiler ama çok vasatlastilar ama ben en en azından kendim için söyleyeyim çok güveniyorum alttan gelen çocuklar olsun Fatih terim faktörü olsun rakiplerin halı olsun mevcut oyuncu profilimiz olsun eğer çok büyük sigirlik yapmazsak bundan sonra hayvan gibi saapacaz.
Burası GS forum değil herhalde pardon yanlış yere yazıyorum sanırımNapcaz reyiz??
musabakayi boyle bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 29315
Keşke Garry avatarı yapmayasaydın