Donk gene stoper oynar iyice alışması için o bölgeye belki donk ozan deneye bilir hoca serdar iyi stoper ancak sakatlanma ihtimaline karşı öyle bir deneme yapabilir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın herkese , 2012 den beri üyeyim hemen hemen her gün foruma giriyorum. Bu maçta Fatih Hoca'nın Ömer Bayram'ı oynatabileceğini düşünüyorum.

çok rotasyon olmaz asıl rotasyon içerdeki erzurumspor maçında olur porto maçı öncesi

Günaydın herkese , 2012 den beri üyeyim hemen hemen her gün foruma giriyorum. Bu maçta Fatih Hoca'nın Ömer Bayram'ı oynatabileceğini düşünüyorum.

reyis yanlış anlama da 6 senedir ilk mesajı atmak için daha mühim bir konu tercih edilirdi diye düşünüyorum .. Efsane bir transfer olur efsane bir başarı gelir yazarsın da akhisar maçına tuhaf geldi ilk mesajın :)

forvette Henry oynar muhtemelen. Moskova maçı devam ederken Eren ağrılarım var demiş hoca devam edeceksin demiş. Muhtemelen Henry oynar sitem değişir.

Hatta Serdar'ı da dinlendirmek gerek.

reyis yanlış anlama da 6 senedir ilk mesajı atmak için daha mühim bir konu tercih edilirdi diye düşünüyorum .. Efsane bir transfer olur efsane bir başarı gelir yazarsın da akhisar maçına tuhaf geldi ilk mesajın :)
Haklısın aslında :) Sabah iş yerine biraz erken geldim baktım kadro yapıyor herkes bende beklentimi söylemek istedim , bir yerden başlamak lazım :)

Ozan konusunda biraz sakin olalim. Once kendi evimizde soyle 3-4 mac cikarsan ondan sonra deplasman maclarinda cikarma luksun olur. Deplasmanda as takimla bile zorlanirken genc yetenekleri oyle risklere atmaya gerek yok.

bizimkiler gazı aldı
cok rahat kazanacagımız bir maç olacak

GS Haber: Galatasaray'ın Akhisarspor maçı kadrosu

Tecrübeli teknik adamın Lokomotiv Moskova maçında da sonradan oyuna soktuğu futbolcusuna bu kez ilk 11'de yer vereceği öğrenildi.

Fatih Terim'in Pazar günkü zorlu deplasmanda Belhanda'nın cezalı olması nedeniyle ilk 11'e Onyekuru'yu dahil edip kanatlarda görev vereceği belirtildi.
Kasımpaşa maçında 11'de yer alan Sinan Gümüş ise sonradan süre almak için kenarda hamle oyuncusu olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt