Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleratalep ettigin kadro ne yonde, ahbab?

Sağ bek - Mariano
Stoper - Maicon, Ozan Kabak
Sol bek - Ömer Bayram
Orta saha - Ndiaye, Fernando, Emre
Sağ kanat - Henry Onyekurudostum Fatih hocayı geçtikte senin feghouli le ne sorunun var neden oynatmıyorsun adamı yahu?Ohhhhh unutmuştum yav vallaha keyiflendim.
Musleratarzı bi kadroyla çıkarmı acaba hoca
Mariano Maicon Ozan Ömer
Fernando Ndiaye
Onyekuru Sinan Rodrigues
Muğdat
STSL 18/19 H:6 | Akhisarspor - Galatasaray | 19.00 | 23 Eylüldostum Fatih hocayı geçtikte senin feghouli le ne sorunun var neden oynatmıyorsun adamı yahu?
Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi sonrası ligdeki Akhisarspor maçının ilk 11'inde bazı değişiklikler yapacak. (beIN SPORTS)
Sağ bek - Mariano
Stoper - Maicon, Ozan Kabak
Sol bek - Ömer Bayram
Orta saha - Ndiaye, Fernando, Emre
Sağ kanat - Henry Onyekuru
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dediğine göre böyle çıkacağız o zaman
___________________Muslera
Mariano_____Maicon_____Ozan_____Ömer Bayram
_____________Ndiaye_____Fernando
Feghouli___________Emre_______________Onyekuru
___________________Muğdat
Porto maci oncesi Erzurum maci var iceride, herkesin dedigi gibi asil rotasyon o mac yapilmali.
Yine de hafif rotasyondan zarar gelmez bu macta da. Rotasyona girecek topcularin da form tutmasi falan gerek ayrica.
Benim tek istegim Yunus, Ozan ve Celil'den en az ikisinin en az 45'er dakika oynamasi.
Tek istedigim serdarin oymamasi. Maicon ozan beraber oynarsa allah ozana yardim etsin.
Valla bence en cok rotasyona sokmamiz gereken isim Serdar sakatlik durumu ortada
Maicon da sezona asiri iyi baslamisti bir Trabzon maciyla silmemek gerek ki transferinin olmamasi kendisini cok etkiledi diye dusunuyorum. Zaten kafa olarak bozuk, kirilgan bir herif; yasadigi kusluklerden sonra kazanmak zor olacakti herhalde devre arasi gider ama gitmeyecek gibiyse kazanmak ve yararlanmak gerek.
İceride yavas forvetli takimlara karsi oynasin maicon. Zaten silme luksu yok ama maicon kafa olarak pek iyi degil. Serdar konusuna gelince haklisin tabi ama daha ciddi bir mac trafigi yasamadik