Rotasyona uygun bir maç. Akhisar çok kötü durumda. Manu ve Seleznov'un yürüyecek halleri yok. Diğer bölgeler zeten ortalama bir ikinci lig takımı ayarında. Rahat maç olur.

Salı günü oynadıktan sonra dinlenmek için yeterince vakit bulduk. Rotasyona ihtiyaç duyacak bir konumda değiliz bu maç için.

Belki Porto deplasmanı öncesi içerdeki Eruzum maçında ufak dokunuşlar olabilir.

talep ettigin kadro ne yonde, ahbab?
Muslera
Mariano Maicon Ozan Ömer
Fernando Ndiaye
Onyekuru Sinan Rodrigues
Muğdat
:cigara::cigara:
Feghouli kesin olarak oynamayacağını varsayarsam (ki bu adam bi yerde oynayacak 6 ay oynatmayacağımızı sanmıyorum bu maçlarda oynamalı da neyse)
Muslera
Mariano Serdar Ozan Ömer??
Fernando Ndiaye
Sinan Akbaba Rodrigues
Onyekuru​
gibi olabilir

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi sonrası ligdeki Akhisarspor maçının ilk 11'inde bazı değişiklikler yapacak. (beIN SPORTS)

Sağ bek - Mariano
Stoper - Maicon, Ozan Kabak
Sol bek - Ömer Bayram
Orta saha - Ndiaye, Fernando, Emre
Sağ kanat - Henry Onyekuru

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sampiyonlar ligi maci yok ne rotasyonu yapacak ki hoca hemde derbi haftasi. Serdar aziz sakat degilse her mac oynamali.

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi sonrası ligdeki Akhisarspor maçının ilk 11'inde bazı değişiklikler yapacak. (beIN SPORTS)

Sağ bek - Mariano
Stoper - Maicon, Ozan Kabak
Sol bek - Ömer Bayram
Orta saha - Ndiaye, Fernando, Emre
Sağ kanat - Henry Onyekuru

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dediğine göre böyle çıkacağız o zaman

___________________Muslera
Mariano_____Maicon_____Ozan_____Ömer Bayram
_____________Ndiaye_____Fernando
Feghouli___________Emre_______________Onyekuru
___________________Muğdat

Tribündeki yerimi alamayacağım maalesef.

Dış saha maçında niye riske girelimki Ömer'i oynatıp

Maç salıydı, 4 boş gün vardı üstüne maç 5. gün.

Çok değişiklik puan kaybı getirir, rotasyon sonraki iç saha maçında yapılır.

dediğine göre böyle çıkacağız o zaman

___________________Muslera
Mariano_____Maicon_____Ozan_____Ömer Bayram
_____________Ndiaye_____Fernando
Feghouli___________Emre_______________Onyekuru
___________________Muğdat

Ben fatih hocanin asla bu kadroyu cikaracagini düşünmüyorum ozellikle tamdemde. O hatayi Trabzon'da yapti ve bedelini odedik. Maiconun hic bir deplasmanda oynamamasi gerekiyor ha oynattin diyelim o zaman linnes oynar

Akhisar da kendini parçalamış Krasnodar karşısında. Biz daha diri olacağız maçta. Hocanın tarzı erkenden bastırıp fişi çekmeye yatkındır bu tarz maçlarda. Rodrigues ve Onyekuru ile başlasak daha doğru olur sanırım. Feghouli'yi içerdeki Erzurum maçında düşünebilir.

Porto maci oncesi Erzurum maci var iceride, herkesin dedigi gibi asil rotasyon o mac yapilmali.

Yine de hafif rotasyondan zarar gelmez bu macta da. Rotasyona girecek topcularin da form tutmasi falan gerek ayrica.

Benim tek istegim Yunus, Ozan ve Celil'den en az ikisinin en az 45'er dakika oynamasi.

Rotasyon saçma olur bence as kadro ile çıkarız, Stoperi kestiremiyorum Maicon-Donk-Ozan hepsi olabilir

Porto maci oncesi Erzurum maci var iceride, herkesin dedigi gibi asil rotasyon o mac yapilmali.

Yine de hafif rotasyondan zarar gelmez bu macta da. Rotasyona girecek topcularin da form tutmasi falan gerek ayrica.

Benim tek istegim Yunus, Ozan ve Celil'den en az ikisinin en az 45'er dakika oynamasi.

Tek istedigim serdarin oymamasi. Maicon ozan beraber oynarsa allah ozana yardim etsin.

Tek istedigim serdarin oymamasi. Maicon ozan beraber oynarsa allah ozana yardim etsin.

Valla bence en cok rotasyona sokmamiz gereken isim Serdar sakatlik durumu ortada

Maicon da sezona asiri iyi baslamisti bir Trabzon maciyla silmemek gerek ki transferinin olmamasi kendisini cok etkiledi diye dusunuyorum. Zaten kafa olarak bozuk, kirilgan bir herif; yasadigi kusluklerden sonra kazanmak zor olacakti herhalde devre arasi gider ama gitmeyecek gibiyse kazanmak ve yararlanmak gerek.

Muslera
Mariano-Ozan-Serdar-Ömer
Fernando-Ndiaye
Sinan-Akbaba-Onyekuru
Eren
Böyle bir rotasyon olabilir. Özellikle Nagatomo'yu dinlendirmek lazım artık. Mariano da oynamalı takımdan kopmaması açısından. Eren ritim yakalamışken oynamaya devam eder diye düşünüyorum ama skoru bulursak onu da dinlendirmek lazım, malum sakatlığa meyilli bir oyuncu. Ozan'ın oynamasını isterim, içerideki Erzurum maçında oynatmak da mantıklı olabilir. Onyekuru iki maçtır sonradan giriyor, bu maç ilk 11 oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Sinan'ın da yükselen bir grafiği vardı, Garry bu maç dinlendirilebilir. Feghouli oynasın isterim açıkçası Akbaba yerine ama hocanın şans vermesini çok beklemiyorum. Fernando-Ndiaye ikilisi için ise rotasyon yapma lüksümüz yok, hele ki deplasmanda. Ndiaye'nin Porto maçında cezalı olduğunu da düşünürsek oynamasında bir sakınca olmayacak zaten.

Valla bence en cok rotasyona sokmamiz gereken isim Serdar sakatlik durumu ortada

Maicon da sezona asiri iyi baslamisti bir Trabzon maciyla silmemek gerek ki transferinin olmamasi kendisini cok etkiledi diye dusunuyorum. Zaten kafa olarak bozuk, kirilgan bir herif; yasadigi kusluklerden sonra kazanmak zor olacakti herhalde devre arasi gider ama gitmeyecek gibiyse kazanmak ve yararlanmak gerek.

İceride yavas forvetli takimlara karsi oynasin maicon. Zaten silme luksu yok ama maicon kafa olarak pek iyi degil. Serdar konusuna gelince haklisin tabi ama daha ciddi bir mac trafigi yasamadik

İceride yavas forvetli takimlara karsi oynasin maicon. Zaten silme luksu yok ama maicon kafa olarak pek iyi degil. Serdar konusuna gelince haklisin tabi ama daha ciddi bir mac trafigi yasamadik

Su an bence de Akhisar deplasmaninda Serdar'i dinlendirme luksumuz yok ama mesela Erzurum macinda da muhakkak oynamamali bence.

Geri
Üst Alt