Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.193
- 5.879
- 1.513
Forvetsiz işimiz çok zor tamamen forvet kaynaklı bu oyun nasıl bir salaklık yapıldı anlamak güç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk golde bir şey yapamaz, penaltı pozisyonu zor bir pozisyon ama bana göre topa müdahelesi rakibe müdahalesinden daha net ama kesin penaltı değil demek zor olmasının yanında orada çıkmasa daha iyi idi sanki, üçüncü gol eğer defansa bırakın diye seslenmedi ise hatalı.Sahada oyuncuların tamamının emeği < Muslera'nın emeği.
Bu maçta çok büyük hatalar yapsa da adamı gömmeyin.
Yo ben hep eleştiriyorum. Yan topları 4 senedir leş gibi. Lokomotif maçında şanz yanımızda olmasa 2 gol yerdik yan toptan atamadılar.
Velet misen tam bir barzosun. Beynin boş saksı git az oksijen al belki yaprak çıkar saksının bir tarafında. Bırak hocayı yalamayi. Bizde seviyoruz terimi ama senin gibi kör değiliz. Hatasini söylemek yanlış mi neden zoruna gidiyor senin. Konuşma bide milletin canı burnunda birazdan çok sinkafli ağır küfür yiyeceksin Selçuk İnan sevicisi gereksiz herif.