Forvetsiz işimiz çok zor tamamen forvet kaynaklı bu oyun nasıl bir salaklık yapıldı anlamak güç

Sahada oyuncuların tamamının emeği < Muslera'nın emeği.

Bu maçta çok büyük hatalar yapsa da adamı gömmeyin.
İlk golde bir şey yapamaz, penaltı pozisyonu zor bir pozisyon ama bana göre topa müdahelesi rakibe müdahalesinden daha net ama kesin penaltı değil demek zor olmasının yanında orada çıkmasa daha iyi idi sanki, üçüncü gol eğer defansa bırakın diye seslenmedi ise hatalı.

Bu maçın kaybedilmesinin sebebi sadece Muslera değil takım olarak yürüyerek top oynadık,

Santrfor olmadan deplasmanda maç kazanmamız pek mümkün değil arkadaşlar, alışın buna.

Doğru düzgün eleştiri yapma özürlü seviyesiz tipler dolmuş buraya. Kaybedilen maç sonrası ne kadar duygusal olursan ol adap edep bilin yahu biraz. Hocaya sövenden tut, yönetime koymalı moymalı küfür edenler, Muslera'ya kova diyenlerden geçilmiyor konu.

Deplasman sorunu hala devam ediyor, kesinlikle bir çözüm bulmalı hoca bu mevzu öncelikli. Sinanmış, False 9 ' mış falan geçsin bunları da bi zahmet. Feghouli inadı yüzünden çok kredi kaybeder böyle. Plansızca forvet satıp yerine adam koyamayanlar da zamanı gelince bunun hesabını verirler, böyle iş olmaz dedik. Eren falan sakatlanırsa içeride bile kazanamayız.

İlk 11 konusunda büyük bir hatadan bahsedilemez. Herkes de beğenmişti ilk 111 başlığında. Sinan konusunda da büyük eleştiri vardı zaten. Ama 11 kötüydü demenin anlamlı bir eleştiri olmadığını düşünüyorum. Oyun ile alakalı eleştiri şart.

Feghouli konusu kazanırken de yanlıştı hala yanlış zaten.

İlerleyen haftalarda düşmemek lazım. Zira oyun kalitemiz Lokomotif maçını dışarda bırakırsak kazansak da kaybetsek de her hafta düşüyor. Buna mutlaka çözüm şart.

Tarator'un taktiğine bak sen sarı kart olan defansif orta saha bile olmayan Ndiaye'yi tek başına bırakıp Mugdat çöpü ve iskeletör Emre ile orta sahayı savunmayı kalkıyor.

Donk her türlü oynar bu takimda orta sahada. Fernando yedek beklesin temposuz kosmayan bir oyuncu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yo ben hep eleştiriyorum. Yan topları 4 senedir leş gibi. Lokomotif maçında şanz yanımızda olmasa 2 gol yerdik yan toptan atamadılar.

Lokomotiv maçındaki verdiğimiz net pozisyonlar Muslera'nın suçu değildi. Bu kadar iyi bir kalecinin yan topu leş olsa bile senin takındığın tavır son derece anlamsız Muslera'ya. Yan topta kötüyse eleştir geç ama senin net bir şekilde sıkıntın var Muslera'yla..

Forvetsiz filan değil beyler 2maci forvetsizlikten değil direkt hoca sayesinde kaybettik

Biz Tudor ile de deplasmanlarda kötüydük içerde iyiydik ne değişti Fatih Terim ile? Deplasmanda gelen geçen çakıyor. Porto maçında tarihi skor çıkmaz umarım.

Velet mi :) sen tam bir barzosun. Beynin boş saksı git az oksijen al belki yaprak çıkar saksının bir tarafında. Bırak hocayı yalamayi. Bizde seviyoruz terimi ama senin gibi kör değiliz. Hatasini söylemek yanlış mi neden zoruna gidiyor senin. Konuşma bide milletin canı burnunda birazdan çok sinkafli ağır küfür yiyeceksin Selçuk İnan sevicisi gereksiz herif.

Raporladım ne oldu küfür edecek cesaret yok mu yiğidim ?

Artık deplasmanlarda deplasman takimi gibi oynamaliyiz, daha kontrollu. Yoksa bu sekilde olmuyor.

Yarin ki macinda bi onemi kalmadi bizim acimizdan.

çözüm belli. bidaha ki tt arena maçına hiç bi seyirci gitmesin seyircisiz oynamayı öğrensin beceriksizler.ulan her maç 40 bin kişi olmadan top oynayamıyor musunuz salaklar

Şu maçın dönmeyeceği daha 1-0 ken belliydi. Takımda vasat diyebileceğimiz bir oyuncu dahi yoktu. Emre Akbaba denilen vitaminsize 90 dakika dayanarak resmen ego tatmini yapıyor hocamız.

Geri
Üst Alt