Amatör takımlar gibiyiz her deplasman 4 mü yeriz 5 mi yeriz diyoruz
Galatasaray bu hale nasıl geldi
Fatih Terim bile kurtaramıyo artık

Ftciler yenilince forvetsiz stopersiz takım anca bu kadar.
Takım iç sahada forvetsiz yenince fatih hocam cok yaşa :D

Sorun forvet evet

Her deplasman ayrı facia bu demektir ki bu takım da hoca da boş. İç saha da taraftar alıyor maçları bariz şekilde

Arena takımıyız olayın özeti bu. Bu şekilde şampiyonluk gelir mi bilmiyorum diğer takımlarında rezil performansı olmalı deplasmanda

Deplasmanlarda bu kadroyla içeride oynadığın gibi oynayamazsın, defans çöp. Geride daha kontrollü oynayıp ilk golü atarsan geride daha fazla boşluk bulacağından işin daha kolay olacak. Geçen sene fb içerde kazanamıyordu deplasmanda kazanıyordu neden? Çünkü bu söylediğim deplasman taktiğini içerde de uyguluyorlardı.

Ben de onu demek istiyorum kalitesi bizim için fazlasıyla iyi. Formsuz olduğu dönemler var, yan top sıkıntısı olabilir ama kalitesi belli. 7-8 hafta öyle oynar ki şampiyonluğu kurtarır. Bu sezona da öyle başlamıştı zaten. O yüzden sağlam bi eleştiriyi hak eden o kadar oyuncu, hoca ve yönetim varken Muslera'ya hata yaptı diye bok gibi oynadığımız maçta bu şekilde laf etmek anlamsız..
Kaleci hata yapınca göze çok batıyor, şahsen bana öyle yani. Ki şu maçta Muslera dan daha kötü bir Rodrigues bir de Terim var.

Deplasmanda rotasyon olmaz diye bas bas bağırdık eren en iyi maçını oynamış tutup yedeğe atıyorsun akabinde.. Onyekuru fizikten bittiği dakikalarda sağa geçti ki başta orada da çok etkiliydi.. Fernando çıkıp muğdat girince benim umudum bitti zaten 10 yıl önceki kafa bu..
Emre berbat durumdaydı illa biri çıkacaksa bu emredir.. Marianoya neden bu kadar yüklenildiğini de anlamış değilim defansif olarak diğer maçlardan iyiydi..

Yazıklar olsun milyonluk eşeklere.. Yazıklar olsun FT ye..

Trabzondan 4, Akhisardan 3 .. Bu ne lan boyle???

Allah belanızı versin..

Ey FT.. Fegouli yi son10 dakika oynatmak da nedir?? Sen ne biçim maç analizi yapıyorsun? Kapanan takımlara karsı oyun planın olmadıgını bir kez daha gördük.

Sinirden kuduruyorum . misafirliğe gitmedim bu maç yüzünden, FT hocamın adaleti meyvelerini veriyor, ne adalet ama.

En iyi not 1 ise en kötü not 6.

Teknik direktör notu 6
Takımın notu 6

Soğuk su içelim bu maçın üzerine.

Kalite santrfor eksikliği özelikle bu tür deplasmanlarda beli ettiriyor kendini bu arada.

Devre arasında modeste mi gelecek başka birisimi o seviyede bilmem ama gelmez ise şampiyonluk hayal olur

serdar azizin olduğu takım g.t ü hiç birzaman doğrultamaz. ozana bişey denilmez zaten diğer malların yanında güzel oynama ihtimali az

Ben geçen yıldan beri içinde olduğumuz durumun büyük oranda psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Tamam bazı kadro eksiklikleri ve taktiksel hatalar var elbette ama kalite farkının bu kadar fazla olduğu noktada sahaya çıkan takım bunları tolere edebilir. Ama bizde öyle olmuyor çünkü kafadan mağlup çıkıyoruz dış sahaya.

Bugün özellikle ilk yarıda penaltı dahil olmak üzere etkili olduğumuz anlar da oldu.

Ama öyle bir durum var ki sanki biz gol atacağımıza inanmıyoruz. Rakip hücumlarda da kestiğimiz topu bile paniğe kapılıp tekrar veriyoruz.

Rakipler de bunun farkına varmış. Kimse bu hafta bize Galatasaray geliyor diye çekinmiyor. Her oyuncu bizim yaşadığımız dış saha sorununu biliyor. Bu özgüven onları pozitif etkiliyor.

Ftciler yenilince forvetsiz stopersiz takım anca bu kadar.
Takım iç sahada forvetsiz yenince fatih hocam cok yaşa :D

Sorun forvet evet
.
242f991627cbf242660494171fabdde9.jpg

5 maçta galibiyeti olmayan,hafta içi avrupa maçı oynayıp senden 2 gün daha az dinlenen,en önemli golcüsü cezalı olan lig sonuncusu takıma karşı rezil bir futbolla 3 yiyip yeniliyorsan daha diyecek birşey yok. Her deplasmana kafadan puan kaybı gözüyle bakarım ben artık,dua edelim rakiplerimiz seri yakalamasın,yoksa böyle istikrarsız aptal futbolla avrupa kupaları bile hayal.

Geri
Üst Alt