Antalya - Kayseri - Bursa - Konya - Malatya - Başak - BJK deplasmanları geliyor 0 puan yazıyorum...

İçine ettiniz haftanında adam gibi 1-0 kaybedin savunmaya çekilen takımdan fark yemeyi nasıl başarıyorsunuz?

fatih hocanın deplasman fobisini kabullenip her deplasmana derbi havasıyla takımı hazırlaması lazım artık. biz kaliteli bi takım değiliz bunu kabullenmeden bi halt olmaz bizden

Emre akbaba dan da asla oyun kurucu olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar mücadeleci oyuncu varsa onlarla oynamak lazım deplasman maçlarını.

Bir anda isler kötü gidince ortaya cikmayin,gecen sene Sampiyon oldugumuzda dedim ki(hemde kac kere)Terimle de birsey düzelmedi,Takim Tudor varken nasildiysa Terim gelince de ayni dedim,inatla Terim olmasa sampiyon olamazdik dediniz Terimciler.Simdi yine soruyorum ne degisti?Ha su degisti Takim daha da kötü oldu.Dedim ki Terim UEFA kupasini aldiktan sonra degisti Egosu tavan yapti,her yerde artik hep Egosu yüzünden hatalari görmüyor bildigini okuyor,yine o zaman Terimciler kizdi.Yine diyorum Takimimiz Tudorla gecen sene ciktigi ilk 8 Maci Terim bile oynatamadi,ve sunu da dedim,Tudorun gitmesine en büyük sebeb Musleradir,yine basladi yumurtalamaya.Bazi oyuncular hak etigi degeri görmüyor maalesef,mesela Linnes Marianoya 10 ceker,Maicon bu defansta oynar kim ne derse desin,zaten Maicon cogu maclarda Marianonun aciklarini kapatmak icin saga kostugu icin yorulup kötü gözüküyordu.Emre Akbaba Feghoulinin boku olamaz,Say say bitmiyor,gecen sene 4 büyüklere kök söktürmüs Akhisara karsi cikardigin Takima bak,bunlarda Avrupada oynamadi mi?Say say bitmez,yine diyorum Terimle de hic birsey degismedi,:Terim gelince de takim düzelmeyecek bize baska bir Hoca lazim dedim gecen sene,yine Terimciler demediklerini birakmadi,alin Terimciler Imparatorunuzu.Dua edelim Sampiyonlar Liginde böyle bir guruba düstük.ama bu guruptan da cikamaz sayin Terim bu gidisle,sonra yine kacar,nasil Realdan 6 yedigimizde kacip,Mancini gelip artik bu guruptan cikmak mucize denilen guruptan cikarmisti.Ha birde hep cok gol yiyip yenildigimiz her Maclarda Takimimizin basinda Terim vardi.Ah sunu bir görüp sunlardan bir kurtula bilsek.Adam kovuldugu her yerden sonra elini kolunu sallaya sallaya Takimimizin basina geciyor,yazikkkkkk

Ah ustadım ah gerceklerı goren taraftarlarda varmıs

penalti ani bitirdi maci.
atsa takimin moreli yerinde olacak diger takimin cökecek, tam tersi etkisi yapiyor 45 dakiada atamayinca.
baska penalticimi yok anlamadim.
birde badouda mi bi terslik var anlamadim gecen sezon transfer olmadan deplasmanlarda yem oluyorduk resmen.
ic sahada yam yam gibi disarda farkli yenilgilerimiz oluyordu.
onu hatirlatti bana.
gerci o musleranin yedigi mokta badou ne yapsin.
yahu gecen hafta övecektim kednini cünkü maci koparan adamdi, uzun zaman sonra yaptigi kurtarislariyla mac kazandirdi.
yine eski moda düstü, 1 mac kurtar 3 mac ye, ne güzel is.
neyse su deplasman reziligine bi cözüm bulunmali artik.

Hoca ciddi derecede formsuz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım, alanya ve moskova maçı yanıltmasın ikisi de iyi takım değil ki o maçlarda da iyi oynamadık aslında iştahlı oyun ile iyi oyunu karıştırmamak lazım. Sezona çok kötü başladık bir an önce toparlarız umarım, bunun yolu da hocanın kendini toparlamasından geçiyor.

Eleştirelim tabiki ben de eleştiriyorum lakin eleştiri farklı şey yenildik diye adeta sevinip hocaya yüklenmek ayrı şey.

Son düzenleme:
Federasyona rica etsek her maci Arenada oynasak olmaz mi?

Elinde hızlı kanat topcularıyla maca başlayıp topu sen tutuyorsun ama takım kontraya uygun. Taktik baştan yanlış ya topu akhisara vericen öyle hızlı topcularla oynuyacan yada set oyununa uygun kadro kuracan

Bu Akhisar’ı da yenemiyorsanız kimi yeneceksiniz deplasmanda?

arkadaş bu emre akbabaya ben omuz atsam 30 metre ileri gider ben bukadar güçsüz bi adam görmedim gecemin içine sıçtınız tebrikler.!

Hakikatten ne diyecek çok merak ediyorum... Haaa bir de Sinan ı beğenmiş mi ve feguliyle billur geçmek egosunu tatmin etmiş mi öğrenmek lazım...

Bu takıma en kral golcüyü al yine deplasman da yeniliriz
Sanki üzerimize bisey giydirilmis. Icerde hep kazanıcaksın ama deplasman da hep sıkıntı cekiceksin denmis

Iyi takım icerde dısarda fark etmez belli bir dakikadan sonra aģırlığını koyup oyunu kazanır. Allah yardım etsede bu senede sansa bi sekilde sampiyon olsak paraya ihtiyac var

Bir de bu orta sahadan adam eksiltip forveti ikileme olayının tuttuğunu daha görmedim. Geçen sene Kasımpaşa, Gençler bugün bu skoru alamadığımız gibi az oynadığımız oyunu da veriyoruz.

Sağ kanat Sinan.

Zaten stoper, forvet yok bir de kanattan oluyoruz.

Geri
Üst Alt