Bir anda isler kötü gidince ortaya cikmayin,gecen sene Sampiyon oldugumuzda dedim ki(hemde kac kere)Terimle de birsey düzelmedi,Takim Tudor varken nasildiysa Terim gelince de ayni dedim,inatla Terim olmasa sampiyon olamazdik dediniz Terimciler.Simdi yine soruyorum ne degisti?Ha su degisti Takim daha da kötü oldu.Dedim ki Terim UEFA kupasini aldiktan sonra degisti Egosu tavan yapti,her yerde artik hep Egosu yüzünden hatalari görmüyor bildigini okuyor,yine o zaman Terimciler kizdi.Yine diyorum Takimimiz Tudorla gecen sene ciktigi ilk 8 Maci Terim bile oynatamadi,ve sunu da dedim,Tudorun gitmesine en büyük sebeb Musleradir,yine basladi yumurtalamaya.Bazi oyuncular hak etigi degeri görmüyor maalesef,mesela Linnes Marianoya 10 ceker,Maicon bu defansta oynar kim ne derse desin,zaten Maicon cogu maclarda Marianonun aciklarini kapatmak icin saga kostugu icin yorulup kötü gözüküyordu.Emre Akbaba Feghoulinin boku olamaz,Say say bitmiyor,gecen sene 4 büyüklere kök söktürmüs Akhisara karsi cikardigin Takima bak,bunlarda Avrupada oynamadi mi?Say say bitmez,yine diyorum Terimle de hic birsey degismedi,:Terim gelince de takim düzelmeyecek bize baska bir Hoca lazim dedim gecen sene,yine Terimciler demediklerini birakmadi,alin Terimciler Imparatorunuzu.Dua edelim Sampiyonlar Liginde böyle bir guruba düstük.ama bu guruptan da cikamaz sayin Terim bu gidisle,sonra yine kacar,nasil Realdan 6 yedigimizde kacip,Mancini gelip artik bu guruptan cikmak mucize denilen guruptan cikarmisti.Ha birde hep cok gol yiyip yenildigimiz her Maclarda Takimimizin basinda Terim vardi.Ah sunu bir görüp sunlardan bir kurtula bilsek.Adam kovuldugu her yerden sonra elini kolunu sallaya sallaya Takimimizin basina geciyor,yazikkkkkk