Rotasyona gerek yok. Belki Mariano oynar. Fakat Erzurum macinda Omer filan oynayabilir.
Bu arada Akhisar dun iyice yoruldu mu?

Bu rotasyon işini hocada dahil çok abartıyoruz.Evet kazanıyoruz fakat bu hocanın kadro seçiminin ve oyun içindeki müdahalelerinin doğru olduğunu göstemiyor.

Bizim öyle her mevkide gözü kapalı rotasyon yapacak birbirine yakın kalitede oyuncularımız yok.

Türkiye kupası için rotasyonu anlarım..Ama lig ve şampiyonlar ligi için ister içerde ister dışarda nagatomo,serdar,mariano,ndiaye,fernando,gary gibi oyuncular kesinlikle oynamalı..hatta hanry ve eren de buna dahil olabilir..maçın durumuna görede erken çıkarır dinlendirirsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rotasyon Erzurum maçında olmalı.Deplasmanda gevşek olursak yamulturlar

Muslera

Mariano Maicon Ozan Omer

Fernando

Feghouli Selcuk Ndiaye Onyekuru

Sinan​

Kadrolara Maicon adindaki tir soförünü yazmayalim lütfen

Başakşehir berabere kaldı, Fener-BJK maçından da bir beraberlik ya da Fener galibiyeti çıkarsa çok önemli 3 puan oalcak bu maç. Haftaya da Erzurum var. Al 6 puanı Porto maçına kafan rahat git.

Bence mevcut durumda ligin en zayıf takımı. Puan kaybı için ekstra çaba sarfetmek gerek. Ciddi bir değişiklik olmasa da Yunus, Feg, Ozan vb. forma şansı bulamayan oyuncuları değerlendirmek gerek.

Derbiyi 5-9 puan farkla izleyelim.

Akhisar içeride iyi oynuyor.Çok pozisyon buldular oynadıkları maçlarda,EL maçı da dahil.Öyle çantada keklik maç asla olmaz.Perşembe oynamalarının avantajını kullanıp ikinci yarıda işi bitirmek lazım.İlk yarı yine dirençli olurlar ama ikinci yarı düşeceklerini düşünüyorum

Arkadaslar ben mi yanlis gördüm yoksa tff harbiden bizim carsamba oynayacagimiz porto deplasmanindan sonra antalya deplasmanini cumartesine koymus??? Koy bizim maci pazara, koy digerlerinkini ptesine, banane milli takimdan carttan curttan, sanki bi ise yariyor ya. Yemisim MT‘i

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kibirli arkadaşlar üzdü doğrusu. Nasıl olursa olsun bu takım birkaç maç önce bizden kupa aldı.

Kazanacağız da!!!

Mariano, Serdar-Ozan, Ömer

defans 4 lüsü böyle olsun da Ozan ile Ömer'i izleyelim bakalım. İkisinede güveniyorum

Geri
Üst Alt