laf yemeyen oyuncu kaldi mi vay mk ne sacma yer olmus burasi
Oyle oluyor ilk yari sonlarinda genelde,ikinci yari iklim degisir Akdeniz olur gulumse,ha birde Galatasaray'li taklidi yapan serefsizler var onlar degismez neden cunku serefsiz olduklari icin

Oyunun içinde hızlı oyuncularımızın rakibe tehlike yaratacağını görüyoruz ama bu imkanı sahada içerisinde yönelendirecek oyun aklı yok. Bu geçen seneden bu yana böyle ve deplasmanlarda daha net belli oluyor. Sahada oyunu demleyecek, rafine edecek akıl yok.

Sinan çıkıp Eren girsin , Onyekuru sola Rodrigues sağa geçsin

Eren
Onyekuru-Emre-Rodrigues

İle devam edelim 2. yarıya ...

fernando ve mariano malesef bu tempoları ile vasatın altı kalıyorlar, emre yetersiz, sinan ise anca yedek oyuncusu, bay terim element uydurarak bütün düzeni allak bullak etmiş ama olmaz..

erken bir gol ve 3-4 farklı bir galibiyet istiyorum ikinci yarıda

bu ne ya bir de penalti kacirdilar inanılır gibi degil

Ben bu formaya bakamıyorum bile burnuma ağır kokular geliyor.

Onyekurudan forvet olmayacağı belliydi zaten. Açık alan bulabileceği bir kaç maç haricinde forvet oynamaması lazım, sinan ile yer değiştirmeliydi hoca neden 45 dakika sabretti çözemedim.

Eren ve rodrigues sakatlansa ciddi gol atıcak adam yok
Devre arasına kadar idare etseler bari

Şu foruma devre arası hiç girilmiyor yav. Geçen seneden beri girmiyordum olumsuz sinerji yaratıyor diye şimdi bi girdim aynı terane hiç mi sinerji yayacak olan yok şu forumda

Rahat aliriz ikinci yari.

Handikap yapariz, iddia yapanlara tavsiye.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Deplasman oyununda değişen bir şey yok. Böyle böyle gider sonra 80 gibi Manu kontradan bir gol atar ve yeniliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt