Deplasmana çıkınca ne oluyor marsta farklı fizik kuralları altında falan mı oynuyoruz? Bu kadar salak bi psikoloji olamaz. Arenada öyle oynayan takım gelip deplasmanda camiayı rezil ediyor. Şaka gibi yemin ediyorum.

Ts 4-0
Akh 3-0

Hoca izah etsin bizde bilelim sorunu.

Donku oynatmayan FT. Donk kadar savunmaya koruyan birisi yok takimda, ne Fernando nede Ndiyae yapabiliyor donkun yaptigi isi. O kadar yer kapatiyor Donk. Donkun oynamadigi maclari hem orta sahamiz ve defansimiz eziliyor. Hele hele Ozani oyantacaksan Donku oynatmak zorundasin hoca ya anla sunu kesme herifi.

Benim kadroda ilk yazdigim iki isim Donk ve Nagatomo olur

terim tudora laf çakarak seneye çözeriz deplasmanları falan diyordu handikap yemediğimiz deplasman yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bidaki deplasman macimiz ligde Antalya ile, simdiden iddiacilara duyurulur.

Yorgunduk avrupa kupası maçımız vardı bahaneside yok rakibin senden iki gün sonra maç yapıyor ve senden daha diri bunun hiç bir mazereti olamaz

Bu maçtan çıkan 3 sonuç var. Mariano bu form ile oynayamaz. Sinan 11 i bırak 18 e alınamaz. Ve son olarak hocam şu takımda bir penaltıcı belirle o adamada günde 50 penaltı attır. Ve artık takıntılı olma. Feghouli kötü diyoruz da sinan sanki futbolcu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dünyanın enbüyük t.direktör hastalığı 60. dk dan önce oyuncu değiştirmeme hastalığıdır.

Sevgili müthiş inatçı hocamız maç sonu ne diyecek bakalım bahsnelerini bekliyoruz şampiyonlar ligi ilk bahane olur

Ne leş heriflersiniz ya

Ego diye ağlayanların büyük çoğunluğu Galatasaraylı bile değil

Neyse ben kaçar böle heriflerle aynı ortamda durmak istemiyorum

5 maçta galibiyeti olmayan takımdan 3 yedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu takımda adam gibi bi forvet olsa bugün 3'lerdik bunları. Gelen bütün ortalar boşa gidiyor

Ben bazı Galatasaray taraftarı kadar nankör adamlar görmedim ulan en rotanyonsuz kadro bizim forvet denildi yok şu kadro ile terim degik de baskasi olsa suan fenerden kötüydük daha bir feg boku yiyip duruyorlar feg oynasa ne yapacak.​
Ki adam anteremanlarda demekki kendini vermiyor milyarca kez Galatasarayliligi tartisalamaz terime feg oynatmadığı icjn defolup gidin a.q biz bize yeteriz hocanin kredisi sonsuz..​

Bu emreyi gördük. Belhanda şu an cok daha iyi oyuncu fizik var mucadele var belhandada. Belhanda yok gördük orta sahayi. Ben de sevmiyorum belhandayi ama bu kadroda oynar her türlü.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben böyle salak bir takım görmedim.

Öne geçmediğimiz her maç problem olur bize.

Anadolu takımını deplasmanda yenemıyorsun. Derbilerde ne olacak acaba?

Geri
Üst Alt