Bu ne rezalettir ya? 3-0 yenilmek ne abi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahilden döndüm bu skoru gördüm keşke açmasaydım teli...

Gscimbom Mobile

Muğdat seviciler vardı aha görüyoz mal gibi ofsayta düşüyor tek yaptığı bu.. Keşke yunus girseydi hiçbir halt yapmasa bile en azından 18 yaşında derdik

Isin komigi ayni mugdat bugün akhisar da olsaydi belki de 2-3 tane sallamisti. Aklim almiyor bu deplasman performansimiza. Ölüp gidecez ama bi türlü deplasmanda iyi oynayan kazanan Galatasaray göremeyecez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftaya penaltı olursa yine Garry atacak şovunu izleyecek miyiz bakalım...

Ne sıkıntım olabilir yahu. Eskiden gerçekten top class bi kaleciydi. Yan topları bile iyiydi. Terim gittikten sonra da bir süre iyi gitti bayağı. Bu 4. sezon olmakla birlikte kötü. Atletizmi düştü. Yan toplara zor çıkıyor ve sıçramaları yavaşladı. Ona rağmen dursun gitmeden kapı gibi sözleşme verdi buna. Ki bence sadece fiziksel bir durum değil. Geçen sene son 6-7 hafta harikaydı mesela çok iyi yer tutuyordu. Yan toplara da vurmaya çalışıyordu.

Ben de onu demek istiyorum kalitesi bizim için fazlasıyla iyi. Formsuz olduğu dönemler var, yan top sıkıntısı olabilir ama kalitesi belli. 7-8 hafta öyle oynar ki şampiyonluğu kurtarır. Bu sezona da öyle başlamıştı zaten. O yüzden sağlam bi eleştiriyi hak eden o kadar oyuncu, hoca ve yönetim varken Muslera'ya hata yaptı diye bok gibi oynadığımız maçta bu şekilde laf etmek anlamsız..

60 puan alırız bu sezon fazlası olmaz...
Deplasmanda 1-2 beraberlik dışında puan alamayız...

Deplasmanlara gitmeyelim hiç bari. Yine 2-3 ay kazanamayız bu oyunla.

‪Tebrik ederim bütün futbolculari ve teknik ekibi. 5 macta 2 puan alabilen,en iyi oyuncusu cezali olan ve persembe gunu Avrup macina cikan Akhisar’dan 3 tane yedikleri icin. Tebrik ediyorum hepsini.Gecen sene yeniliyoduk deplasmanlarda bu sene fark yiyoruz cok guzel bravo

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın kırılganlığı can sıkıyor artık geçen sene berabere kalamıyor diye eleştiriyorduk şimdi normal mağlubiyet bile alamıyoruz. Deplasman fobisi falan kolaya kaçmak oluyor iyi takım değiliz işte.

Trabzon'dan deplasmanda 4 yedik, simdi de hocasi olmayan bir takimdan 3 yedik, deplasman maclarinda golu erken bulmadigimiz surece isimiz her zaman zor olacak.

Feghouli konusunda net hoca hatalıdır.
Ayrıca deplasman fobisini bir şekilde alt etmemiz gerekiyor. Iki maç 7 gol yedik. YETER yahu

yaziklar olsun ya düşündükçe kafayı yiyorum su takima karşı hem süper kupa hem de lig maci kaybettik üstelik adamların hocası bile yok !!!!

Haftaya Erzuruma karsi 5 atariz super taktik yapmis oluruz yine.

Bu takımdan olmayacak bu sene. Forvet desen yok defans desen yok. Gelen gecen 3-4 atacak deplasmanlarda.
Şu takıma penaltı çalıştır hoca. Ligde son 5 penaltının 4 ünü kaçırmışız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne agladiniz la. Daha 5 gun once methiyeler duzuyordunuz simdi agliyorsunuz. Haftaya Erzurumsporu 5 farkli bir galibiyetle yeneriz keyfimiz yerine gelir yine.

Fatih Hocaya bu mac ozelinde laf etmem. Yonetim sicip batirmistir. Sonuclarina da seve seve katlanacagiz.
Aynen her mağlubiyet yönetimin her galibiyet Terim'in

Lol

Sorumlu yönetim filan değil kandırmayın kendinizi 1.sorumlu hoca deplasmanda tudordan ne farkımız var

Geri
Üst Alt