en azından eskiden bi drogba bi sneijder vardı kötü oynarken bile rahatça kazandığımız çok maç oluyordu. bu kadroyla vasat oynadığımız bi maçı kazanma ihtimalimiz yok. takımda bi tane bile klas futbolcu yok.

Bizim takım bu sene deplasmanda yine s.çıp sıvayacak gibi duruyor Akhisar ligin en berbat takımı olabilir bu kadar kepaze oyun benim deplasman umutlarımı bitirdi, her maçımıza yenilgi gözüyle bakacağım artık deplasmanlarda yoksa boşuna üzülüyorum.

Bir de bu orta sahadan adam eksiltip forveti ikileme olayının tuttuğunu daha görmedim. Geçen sene Kasımpaşa, Gençler bugün bu skoru alamadığımız gibi az oynadığımız oyunu da veriyoruz.

Aslında geçen yılki Paşa maçında oyunu da, skoru da almıştık. Buna rağmen hem oyunu hem skoru verdik.

Açıklamak güç şu yaşadığımız şeyi.

Ulan ligde 5 maçta 2 puan almış,hadi onu da geçtim perşembe günü adamlar avrupa maçına çıkmış.Rakibin en önemli silahı yok.Tüm bunlara rağmen gidip bu amatör seviyesindeki takımdan 3 gol yiyip mağlup oluyorsunuz.Alın Moskova galibiyetini bir tarafınıza monte edin.Ruhsuz herifler!

Haftalardır onyekuru forvet oynasın diyen de bizim forum, onyekuru forvet oynayınca bu adam forvet oynar mı yav kanat oyuncusunu forvette heba ettik diyen de bizim forum. :asd:

Maç öncesi ilk 11 açıklandığında olağanüstü kadro diyen de sizdiniz, şimdi hocayı itin g.tüne sokanda sizsiniz. Hoca bence de formsuz hep birlikte eleştirelim ama altı dolu/yapıcı eleştirelim.

en azından eskiden bi drogba bi sneijder vardı kötü oynarken bile rahatça kazandığımız çok maç oluyordu. bu kadroyla vasat oynadığımız bi maçı kazanma ihtimalimiz yok. takımda bi tane bile klas futbolcu yok.

Meloyu goren adam hazir durusa gecerdi. Fernandonun yanindan gecen adam sayisini sayamadim ben

Haftalardır onyekuru forvet oynasın diyen de bizim forum, onyekuru forvet oynayınca bu adam forvet oynar mı yav kanat oyuncusunu forvette heba ettik diyen de bizim forum. :asd:

Maç öncesi ilk 11 açıklandığında olağanüstü kadro diyen de sizdiniz, şimdi hocayı itin g.tüne sokanda sizsiniz. Hoca bence de formsuz hep birlikte eleştirelim ama altı dolu/yapıcı eleştirelim.
Çok haklısınız sayın Arslaner.

Emre Akbaba cidden ilk maçı dışında yetersiz alışması lazım çok sıradan oynuyor keza Mariano da Linnesin yanında berbat veteran gibi kalıyor. Ozan falan da bu sezonun adamı değil zaten yarım yamalak bi takımız çoluk çocuk oynatacak lüksümüz yok Donk ve Maicon götürsün işte ne kadar götürüyorsa

Moskovaya yenilsen kimse birşey demezdi .. akhisar gibi persembe gunu mac oynamıs hocası yok onemlı oyuncularını satmıs 5 maçtır galibiyet almayan takıma yenilirsen sıkıntı vardır burda abi kimse kendini kandırmasın

Akbaba için verilen 4 m€ forvete kullansaydık keşke, belhanda dan bir farkı yok akbabanın. Ulan papis cisseyi almayı bile beceremediler adam paşaya 2 tane salladı.Sakho ile ikisi gelse, emre gelmese 6 da 6 yapardık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her galibiyetten sonra ortaya çıkıp, her mağlubiyetten sonra kaybolan Abdurrahim Albayrak'ı göreniniz oldu mu? En son Kasımpaşa galibiyeti sonrası "Fatih hoca bizi stoper transferinden kurtardı" söylemleriyle şov yapıyordu. Şimdi yine ortada yok.

Kaleci hata yapınca göze çok batıyor, şahsen bana öyle yani. Ki şu maçta Muslera dan daha kötü bir Rodrigues bir de Terim var.

Bu maç Muslera batırdı zaten ama dediğim gibi sadece maçın özelinde eleştirip geçmeliyiz Muslera'yı. Senin tavrın fazla tepkisel geliyor bana..

Sanırım sonuçtan dolayı güme gitti ama 2.gol penaltı değildi.

Geri
Üst Alt