Şu maçtan sonra kesinlikle emin oldum artık ilk golü yersek maçı kaybedeceğiz

emre akbaba çok kötü transfer
feghouli neden oynamıyor ?
tudorun ekmeğini yedin cevap ver imparator(!) efendi?

Ulan ligde 5 maçta 2 puan almış,hadi onu da geçtim perşembe günü adamlar avrupa maçına çıkmış.Rakibin en önemli silahı yok.Tüm bunlara rağmen gidip bu amatör seviyesindeki takımdan 3 gol yiyip mağlup oluyorsunuz.Alın Moskova galibiyetini bir tarafınıza monte edin.Ruhsuz herifler!
En güzel yorum bu maçla ilgili. Alın bir tarafınıza sokun reziller. Sanki gruptan çıksanız bişey olacak asıl hedef lig olmalıyken umurunda değil hiç birinin kepaze herifler

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando ve Mariano yerine Linnes ve Donk deplasmanlarda banko oynamalı yoksa tempomuz halı saha seviyesinden yukarı çıkmaz. Bir topu yarım dakikada sağa sola geriye atıyorlar be

Fatih Terim elinde olan oyuncu grubundan iyi bir kadro çıkardı. Neden Sinan değil de Feghouli denebilir ama o konuda bile hiç birimiz Feghouli'nin ne durumda olduğunu bilmeden yorum yapıyoruz. Takım yürüyerek top oynadı, mağlubiyet hatta böyle bir skorun geleceği daha ilk yirmi dakika sonrası belli idi.

Oha la 3 gol yemek nedir la
Tuuuuuuu

me gusto vinos, me gusto mujeres

Deplasmanlara aslında iyi başlıyoruz. Kalemizde gördüğümüz ilk ciddi pozisyon gol olarak dönüyor geri. Hiç şaşmıyor. Ondan sonra psikolojik olarak çok geri düşüyoruz. Ilk golden sonra hızlı kanat oyuncuları beklerimizin zaafiyetinden faydalanıp ya muslera'yla karşı karşıya kalıyor ya da duran top kazanıyor.

Tudor'un Karabükspor'u gibi. Iç sahada kral, deplasmanda birinciyi yediği an maç bitti.

Forvetimiz rakip stoperlere ciddi bir tehdit unsuru oluşturmuyor ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum. Rakipler eskisine kıyasla stoperlerini çok daha rahat ileri çıkarabiliyor.

Beklerimiz ve Serdar dışında ikilimiz çalım yemeye çok müsait oyuncular. Bu zaafiyetten çok faydalanıyor kanat oyuncuları.

Bir türlü golü bulamıyoruz, rakipleri cesaretlendiriyoruz.

Çok karışık düşüncelerim var. Üzgünüm ama takıma küskün değilim m. Iç sahada desteğe devam.

Iki dep 7 gol
Ligde madrid munich varda bizim mi haberimiz yok

me gusto vinos, me gusto mujeres

Basın denen embesillere yazıklar olsun alayının gotu yemiyor hocam dobra adamsınız nedir feguliyle sorun aciklayin herkes merak ediyor diyemiyor belhanda denen sigirdan eksiği ne

Akhisar lan Akhisar hani taktik maktik yok diyoruz ya heh o maç bu maç işte.

Fatih hoca rodriguesin icinden gecmis anladım hocam senide cok severimde belhanda iiçin hiçbirşey demedin ya.

penaltıcı sinan.rodrigues gidip topu alıyor.ulan dıngonun ahırı mı burası yeter artık kim penaltıcıysa atsın şunu

Fatih Terim: "Penaltıcımız Sinan Gümüş. Top da Sinan'ın elinde. Ama Garry atmak istemiş"

aklım almıyor yahu bu takıma noluyor dısarıda :S
deplasman sorunu var ama abartmaya lüzum yok.baş sorumlu hoca bugün,sonra da muslera.tabi kötü oynayan mariano,serdar da etken.ve rodrgiuesle sinan da.emre akbab ise uyum saglayamadı henüz,forvette onyekurunun denenmesi de maçı bitirdi

Acik ve net bir iki galibiyet gelince gözümüse perde iniyor. Bu takim yetersiz, stoper lazimdi alinmadi 2 forvet denildi bir tane gelmedi. Hoca deplasman fobisine birsey yapamiyor sinifta kaliyor. Tam rakipler cökecek belki güzel puan farki yapacaksin tekrar can veriyorsun sen onlara. Yönetim yönetim degil hocada trip pesinde. Umarim erken secime gidilir gec olmadan yoksa bu yil bize zindan olacak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt