- 26 Eylül 2012
- 122.922
- 73.850
- 5.068
trabzon ve akhisardan yenilen 7 golün 5i bireysel hata abi
Duran toptan cok gol yerdik, onu biraz düzelttik simdi de bireysel hatalardan bol bol yiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon ve akhisardan yenilen 7 golün 5i bireysel hata abi
bu da sona erecekDuran toptan cok gol yerdik, onu biraz düzelttik simdi de bireysel hatalardan bol bol yiyoruz.
Duran toptan cok gol yerdik, onu biraz düzelttik simdi de bireysel hatalardan bol bol yiyoruz.
Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.Deplasmanda berabere bile bitirmeyi beceremiyoruz. Gecen sene bi kac maci bere bere bitirseydik, sampiyonluk son haftaya kalmazdi.Doğru bir tespit olmuş. Önceden yediğimiz gollerin yüzde 90'ı duran toptu şimdi ise bireysel hatalar oldu. Takım bir şekilde çok gol yemeyi beceriyor. Fatih Terim bu sorunu da düzeltecektir inşallah. Önce tespit etmek gerekiyordu.
Artık deplasmanda hiç gol yemeden bitireceğimiz bir maç görmek istiyorum. Gerekirse 0-0 bitsin razıyım. 5-0 önde iken bile disiplini bozmadan gol yemeden bir deplasman maçı bitirmeliyiz.
Munsy yazdi ve 5-0 yerine henuz 1-0 olabildi
Fark yeriz bu kadroyla----------------muslera------------------------------
linnes------ozan-----maicon----ömer bayram
-----------donk------celil-------------------
yunus----------feghouli-------------onyekuru
------------ ali yavuz---------------
:cimbom:
----------------muslera------------------------------
linnes------ozan-----maicon----ömer bayram
-----------donk------celil-------------------
yunus----------feghouli-------------onyekuru
------------ ali yavuz---------------
:cimbom:
ben bi anıl dilaver,mertan ve ugur ayhan dedim.anıl dilaver tembelin teki çıktı.mertan sıçrama yapamadı.ugur ayhanı takip edemedim.bu cocuklar oynama şansı buldugunda kendini gösterecek.benlik bi durum yok.ozan ve yunus ortada zaten,görüyoruzIslak rüyalardasın yine Sergie.
Sal bari şu cocukları da bunlar adam olsun.
Hepsi 3. ligde eski jenerasyonlarının umut bağladığın.
ben bi anıl dilaver,mertan ve ugur ayhan dedim.anıl dilaver tembelin teki çıktı.mertan sıçrama yapamadı.ugur ayhanı takip edemedim.bu cocuklar oynama şansı buldugunda kendini gösterecek.benlik bi durum yok.ozan ve yunus ortada zaten