Bugünün anlamı
Türk telekomda yenilmezlik serisinin devam etmesi
Onun dısında bursa'da hic bir halt yok
Galatasaray forması giymis oyuncularda kafa fizik hic bisey kalmamıs
I love you hocam cık simdi de ki bir sürü forvetimiz var de olur mu canım hadi bakiyim
Şampiyonluğu sattınız lan resmen

Maçları radyodan degil televizyondan İZLEYELIM
Evet, öyle yapalım. Biraz futbol oynadıysan bilirsin, yarım saniye bile bekleseydi hücum oyuncusu o topa vuramazdı. Muslera kalede olsaydı topu kucağında alırdı. 60 metre depar atmış bir hücum oyuncusunun orda iyi bir vuruş yapabilmesi çok zordur. O vuruşu yapan adamda Bursaspor'da sonradan oyuna girmez. Muslera kaleden çıkmasa, hücum oyuncusu şut atmaz topla giderdi ve Ozan çok rahat bir şekilde yetişirdi. Daha detaylı anlatmamı ister misin ?

selçuk
sinan
eren
mariano
ömer bayram

bu isimlerin futbol zekası sıfırın altında ağır gerizekalı bu adamlar futbol konusunda.

takımı eleştirelim ama hakem ali palabıyık denen yavsagı da unutmayalım olmayan kornerler, 3 dakikası duran duraklamayı erken bitirmeler. bu adam her zaman böyledir zaten hiçbir zaman fahiş hatalar yapmaz bizim aleyhimize ufak ufak ama oyunun kaderini belirleyecek şerefsizlikler yapar biraz futbol oynayan anlar demek istedigimi misal uzatmaların ilk dakikasında korner uydurdu kafasından oyunu soğuttu aynı şekilde uzatmalarda emin olmadıgı pozisyonda mariano'dan çıktı dedi tacı bursa'ya verdi ufak görünen ama hinlik içeren hareketler... it herif.

Bütün günü bu maçın varlığının sebep olduğu mutluluk ile geçirdiğim için kafama sıçayım. Sevgiler.

Bu rezalet nasıl açıklanır bilinmez ama o tribünlerde 30 bin kisi göremez bu takım

Yok iyi günmüş yok kötü günmüş bu taraftar Maça gitmemeli..artık devrim gibi kararlar alınmalı.İş çığırından çıktı.yoksa bu başımızdaki teknik adamlarda çapsız başkan ve yöneticilerde bu hataları yapmaktan bıkmayacak.

Hepside aynı fakat şu belhanda denen adamın üçbucuk milyon para almasını beb hiçbir şekilde açıklayamıyorum..soygun var soygun bunun başka bir açıklaması yok..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, öyle yapalım. Biraz futbol oynadıysan bilirsin, yarım saniye bile bekleseydi hücum oyuncusu o topa vuramazdı. Muslera kalede olsaydı topu kucağında alırdı. 60 metre depar atmış bir hücum oyuncusunun orda iyi bir vuruş yapabilmesi çok zordur. O vuruşu yapan adamda Bursaspor'da sonradan oyuna girmez. Muslera kaleden çıkmasa, hücum oyuncusu şut atmaz topla giderdi ve Ozan çok rahat bir şekilde yetişirdi. Daha detaylı anlatmamı ister misin ?
:asd::asd::asd::asd::asd:

Bu futbola çok bile, Yenilmeyi hak ettik tüm haftanın rahatlığı kaçtı yazıklar olsun. Bu sezonki futbolla şampiyonluğu hiç hak etmiyoruz bu böyle gitmez, Terim var şampiyon oluruz falan diyorum ama bu futbol berbat toparlanmak zorundayız, yemişim Şampiyonlar Ligini as kadro oynamalıyız ligde. Ömer Bayram, Ozan , Sinan falan izlemek istemiyorum ligde yaw koy Nagatomoyu falan be hoca.

Leş oyun kondisyon sıfır 1 puana üzülmedim açıkcası bi şekilde ite kaka devreye kafada girmemiz lazım yapacak bişey yok çok eksiğimiz var.

kabız futbolu ve surekli top kaybı ben bu ikisinden biktim her seferinde 1 sene toplar gibi oluyor sonra aynı şey devam ediyor.

rakiplerimizin ekstra önlem almasına gerek yok. Orta sahada o top aynı 2 adama 5 kerr gelmeden araya çıkamayacağız ve bu da demek oluyor ki boşa atak yapiyoruz. Gecen sene boylemiydik lan biz askerden yeni gelmiş gibi saldıran bir takım vardi. Noldu lan size görünüz mu kalktı derdiniz nedir. Olmaz abi bu şekilde olmaz 80 tane yan pas yapacak adam oynayacağına u21de kim varsa sahaya çıkarsınlar daha iyi, iki adam pad yapiyor baskı yapanda yok kendi kendilerine top kaybediyorlar bu rezalete ne zaman dur diyecegiz merak ediyorum

Son düzenleme:
Donk ve Serdar olmayınca takım çok yumuşak kaldı, üstüne Fernando da çıkınca kafası koparılmış tavuğa döndük. Rodrigez sakat sakat oynadı, Belhanda son 20 dk hariç rezildi, Ndiaye takımı yönlendirecek pas dağıtacak adam değil, kendinden beklenmeyeni istemek haksızlık olur.
Sonuç olarak takım net şekilde eksik. Hem nicelik hem nitelik olarak eksik. Lig, CL, kupa ve milli takım. Bu dört kulvarda birden oynayacak oyuncumuz yok.
Devre arası en az birer santrafor, stoper ve gönderilebilirse Belhanda ve Fefhouli'nin yerlerine daha iyi oyuncular lazım.

bu takımın kötü oynamaya hakkı yok çünkü bitirici,gole yakın 1 tane bile adam yok kadroda. yönetimin rezaleti bu durum

sinan denen aptal herif neden hala oynamaya devam ediyor... yunus oynasın ya en azından gelecek vadediyor sinan kredisini fazlasıyla kullandı hatta o adama verilen kredi ilk senelerinde arda'ya bile verilmemişti...

Yok iyi günmüş yok kötü günmüş bu taraftar Maça gitmemeli..artık devrim gibi kararlar alınmalı.İş çığırından çıktı.yoksa bu başımızdaki teknik adamlarda çapsız başkan ve yöneticilerde bu hataları yapmaktan bıkmayacak.

Hepside aynı fakat şu belhanda denen adamın üçbucuk milyon para almasını beb hiçbir şekilde açıklayamıyorum..soygun var soygun bunun başka bir açıklaması yok..

Bugün 1 puanı kurtardık şükür etmemiz gerekir

Ilk yari iyiydi bana bence, ikinci yarida takim ile birlikte coktu, ama Linnes birinci tercih olmali konusunda haklisin aynisini dusunuyorum.

Gelisi guzel attigi uzun toplar
Aptal aptal pas tercihleri formdayken belki linnesten daha efektif ama karda kişta linnesi oynatirim ben

daha detaylı anlatmaya çalışıp futbol bilgimizi koreltme istersen. Ozan caylakliginin cezasını cekti o kadar. Orada müdehale yerine adamla kossaydı o topu muslera almis oluyordu zaten.
Her hata yapanın hatasını musleraya mal etme huyunuzdan vazgeçin.
Illa kusur arayacaksanız o topun orta sahadan 2 dakikada karşıya gitmesine kusur arayin.

Bu takim ligin başından beri hava topu alamiyor buna da kusur arayabilirsin bak. Daha yararlı bir iş olur cunku, boşa zaman kaybetmezsin

Geri
Üst Alt