- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
Şalke maçında kim oynicak şimdi?
Belhanda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şalke maçında kim oynicak şimdi?
ne alaka yav. muslera yapması gerekeni yaptı açıyı daralttı topu da kurtardı, ozan acemice bodoslama daldıMuslera kalede kalsa o penaltı olmayacaktı ?? Ne kadar seviyorsun kaleden çıkmayı be kardeşim..
Evet, öyle yapalım. Biraz futbol oynadıysan bilirsin, yarım saniye bile bekleseydi hücum oyuncusu o topa vuramazdı. Muslera kalede olsaydı topu kucağında alırdı. 60 metre depar atmış bir hücum oyuncusunun orda iyi bir vuruş yapabilmesi çok zordur. O vuruşu yapan adamda Bursaspor'da sonradan oyuna girmez. Muslera kaleden çıkmasa, hücum oyuncusu şut atmaz topla giderdi ve Ozan çok rahat bir şekilde yetişirdi. Daha detaylı anlatmamı ister misin ?Maçları radyodan degil televizyondan İZLEYELIM
Bu rezalet nasıl açıklanır bilinmez ama o tribünlerde 30 bin kisi göremez bu takım
Evet, öyle yapalım. Biraz futbol oynadıysan bilirsin, yarım saniye bile bekleseydi hücum oyuncusu o topa vuramazdı. Muslera kalede olsaydı topu kucağında alırdı. 60 metre depar atmış bir hücum oyuncusunun orda iyi bir vuruş yapabilmesi çok zordur. O vuruşu yapan adamda Bursaspor'da sonradan oyuna girmez. Muslera kaleden çıkmasa, hücum oyuncusu şut atmaz topla giderdi ve Ozan çok rahat bir şekilde yetişirdi. Daha detaylı anlatmamı ister misin ?

Keşke..Muhtemelen baska maci izliyorsun
Ilk yari iyiydi bana bence, ikinci yarida takim ile birlikte coktu, ama Linnes birinci tercih olmali konusunda haklisin aynisini dusunuyorum.Keşke..
Bugün 1 puanı kurtardık şükür etmemiz gerekirYok iyi günmüş yok kötü günmüş bu taraftar Maça gitmemeli..artık devrim gibi kararlar alınmalı.İş çığırından çıktı.yoksa bu başımızdaki teknik adamlarda çapsız başkan ve yöneticilerde bu hataları yapmaktan bıkmayacak.
Hepside aynı fakat şu belhanda denen adamın üçbucuk milyon para almasını beb hiçbir şekilde açıklayamıyorum..soygun var soygun bunun başka bir açıklaması yok..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ilk yari iyiydi bana bence, ikinci yarida takim ile birlikte coktu, ama Linnes birinci tercih olmali konusunda haklisin aynisini dusunuyorum.
daha detaylı anlatmaya çalışıp futbol bilgimizi koreltme istersen. Ozan caylakliginin cezasını cekti o kadar. Orada müdehale yerine adamla kossaydı o topu muslera almis oluyordu zaten.Evet, öyle yapalım. Biraz futbol oynadıysan bilirsin, yarım saniye bile bekleseydi hücum oyuncusu o topa vuramazdı. Muslera kalede olsaydı topu kucağında alırdı. 60 metre depar atmış bir hücum oyuncusunun orda iyi bir vuruş yapabilmesi çok zordur. O vuruşu yapan adamda Bursaspor'da sonradan oyuna girmez. Muslera kaleden çıkmasa, hücum oyuncusu şut atmaz topla giderdi ve Ozan çok rahat bir şekilde yetişirdi. Daha detaylı anlatmamı ister misin ?