- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
Aşırı derecede leş ve cenabet 1 maç olarak hafızamdaki yerini aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yapacaksın bu temizliği?
Satığımiz kadar alabiliriz sadece
çok alakası var bence. konsantrasyonları,hırsları,futbolları herşeyleri farklı 2 kulvarda. sadece lige konsantre olmakla farklı bi durum. ha olması gereken bu mu tabi ki değil ama bütün türk takımları böyle avrupa maçları öncesi ve sonrası hep sıkıntı.Belhanda yeteneksiz kotu oyuncudur vb bir cok sey soylenebilir Genelde Fegi her zaman
Tudoru savunmuyorum ama durum bu Cl ml alakasi yok
Bu 1 puan sene sonu bursayi fenerin onunde tutarda fener 1 puanla duser insallah![]()

Yavşak hakem 5 dk dolmadan bitirdi.2 dk yediler.oynatmadi o 2 dkyi.cibiliyetini 7 ceddini sevdiğimin bjksi Allah belanızı versin en yakın zamanda.namoglu becersin sizi
Fatih Terimin takımlarında taç, her zaman büyük sorun olmuştur. Şaka gibi gelecek ama gerçek bu. Beklenir beklenir, sağa dönülür sola dönülür ve en son, kalabalığın içine doğru atılamak suretiyle top kaybedilir.Ya abi hep unutuyoruz da bu nedir yani bu sahada oynanilan sey futbol mudur
Tac kullanmak icin bile 15sn gidiyor
Bugun kac dk kaldi oyunda top
bu serinin bi yerde bozulması iyi oldu çünkü içerdeki her maçı nasıl olsa kazanırız züppeliği bitti.deplasmanda kazayla alinan 3 puani iceride puan kaybederek telafi ettik. antalyadan 1 puan alip bu maci kazansaydik daha iyidi en azindan arenadaki serimiz bozulmazdi. malatya deplasmaninda yazin farkli maglubiyeti.
Fatih Terimin takımlarında taç, her zaman büyük sorun olmuştur. Şaka gibi gelecek ama gerçek bu. Beklenir beklenir, sağa dönülür sola dönülür ve en son, kalabalığın içine doğru atılamak suretiyle top kaybedilir.
Taç atışlarındaki topun bizde kalma oranını bir çıkartan olsa da görsek rezilliği.
gomisin gönderilmesine hiç bi zaman kızmadım.mesele yerine adam alınmaması, bursadaki sakho bile gomisin boşluğunu büyük ölçüde doldururdu. rezalet bi iş yaptı yönetim bu takıma 1 değil 2 santrafor lazımYok Gomis takımı satmış da, para istemiş de falan mış da filan mış. Tüm takımın top oynamadığı kupa maçı sonrası zaten devamlı penaltı kaçıran adamı tefe koydular tefe. Neymiş gülmüş, Belhanda da güldü hem de daha önemli bir mağlubiyet sonrası neredeydiniz o zaman? Adam gol atıyordu, attığı kadar da takımı oynatıyordu.
direkt galibiyete mi oynattı. ben sahada ilk dakikadan beri 1 puana razı bi takım gördüm sadece tek amaçları vakit geçirmekti. zaten yedikleri golden sonra bile reaksiyon vermediler hatta daha fazla yatmaya başladılarOynanan kısır futbolu göz ardı edip, atılan gol sayısına ve alınan puanlara bakarak ezbere söylenegelen ''Muhteşem iç saha performansı'' martavalı da layık olduğu çöp konteynırını boylamış oldu bu maçla birlikte...
Samet Hoca, bizim takımın acizliğini görmüş, direkt galibiyete oynattı takımını; lamı cimi yok. 1 puanı öpüp başımıza koyuyorsak, çok iyimser beklentiler içinde olmayalım, derim bu futbolla. Çok şeyin değişmesi lazım...