Aşırı derecede leş ve cenabet 1 maç olarak hafızamdaki yerini aldı

Yavşak hakem 5 dk dolmadan bitirdi.2 dk yediler.oynatmadi o 2 dkyi.cibiliyetini 7 ceddini sevdiğimin bjksi Allah belanızı versin en yakın zamanda.namoglu becersin sizi

Bu 1 puan sene sonu bursayi fenerin onunde tutarda fener 1 puanla duser insallah :asd:

Belhanda yeteneksiz kotu oyuncudur vb bir cok sey soylenebilir Genelde Fegi her zaman

Tudoru savunmuyorum ama durum bu Cl ml alakasi yok
çok alakası var bence. konsantrasyonları,hırsları,futbolları herşeyleri farklı 2 kulvarda. sadece lige konsantre olmakla farklı bi durum. ha olması gereken bu mu tabi ki değil ama bütün türk takımları böyle avrupa maçları öncesi ve sonrası hep sıkıntı.

deplasmanda kazayla alinan 3 puani iceride puan kaybederek telafi ettik. antalyadan 1 puan alip bu maci kazansaydik daha iyidi en azindan arenadaki serimiz bozulmazdi. malatya deplasmaninda yazin farkli maglubiyeti.

Yavşak hakem 5 dk dolmadan bitirdi.2 dk yediler.oynatmadi o 2 dkyi.cibiliyetini 7 ceddini sevdiğimin bjksi Allah belanızı versin en yakın zamanda.namoglu becersin sizi

Sende başkan ve yönetim yokki..bizim başımızdakiler kameralara çıkıp reklamın kralını nasıl yaparız derdindeler..Galatasaray bir gram umurlarında değil.

O şerefsiz fikret orman konuştuğu an bunlara lafı sokacaksın ki hakemler etkilenmesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok Gomis takımı satmış da, para istemiş de falan mış da filan mış. Tüm takımın top oynamadığı kupa maçı sonrası zaten devamlı penaltı kaçıran adamı tefe koydular tefe. Neymiş gülmüş, Belhanda da güldü hem de daha önemli bir mağlubiyet sonrası neredeydiniz o zaman? Adam gol atıyordu, attığı kadar da takımı oynatıyordu.

Bursa zor takim.bir sürü aksilik yaşamışsın,başka maçta olmayacak türden.zaten eksik ve yorgunsun.1 puan iyidir ağlamaya gerek yok

Ya abi hep unutuyoruz da bu nedir yani bu sahada oynanilan sey futbol mudur
Tac kullanmak icin bile 15sn gidiyor
Bugun kac dk kaldi oyunda top
Fatih Terimin takımlarında taç, her zaman büyük sorun olmuştur. Şaka gibi gelecek ama gerçek bu. Beklenir beklenir, sağa dönülür sola dönülür ve en son, kalabalığın içine doğru atılamak suretiyle top kaybedilir.
Taç atışlarındaki topun bizde kalma oranını bir çıkartan olsa da görsek rezilliği.

deplasmanda kazayla alinan 3 puani iceride puan kaybederek telafi ettik. antalyadan 1 puan alip bu maci kazansaydik daha iyidi en azindan arenadaki serimiz bozulmazdi. malatya deplasmaninda yazin farkli maglubiyeti.
bu serinin bi yerde bozulması iyi oldu çünkü içerdeki her maçı nasıl olsa kazanırız züppeliği bitti.

Bahane aramaya gerek yok. Bir bok oynamiyoruz, bir bok çalıştığımız da inanmıyorum. Al top ver topu ile olmaz. Kanallarımız hizli diyoruz o maç topu şişiriyoruz. Ortadan oynamamız gereken maçta gidip kanat olmayan takımda kanattan bindirmeye çalışıyoruz.
Ne yapmanız gerektiğini çözdüğünüz zaman gerisi gelecek.

Nerede abi terimin basan orta sahası, hamzalı gelenden geçenden 4 yediğimiz seneden ne farkımız var herkes yürüyor, herkes bakiyor.

Ben kabullenmiyorum arkadaş, kabullenemiyorum biri acil çözüm bulsun bu duruma

Rakip stoperleri tehdit edecek santraforun olmayınca rakibi de hapsedemiyorsun. Set oyununu oynayamıyorsun. Bunda suç yönetimindir.

Lideriz... Son 8 maçımız kaldı devre arasına kadar. Daha çok puan kaybı yaşarız gerçek golcü olmadan ama inşallah rakiplerde yeterince puan kaybı yaşar ki iyi bir nokta atışı santrfor transferi ile ikinci devre şampiyonluk hedefimiz üst seviyeye çıksın.

Modeste tarzı adam gelmezse ve o oyuncuda etkili olmazsa mümkün değil bu takım şampiyon olamaz

Insanlari tahrik etmekten vaz gecin

Puan kayibindan dolayi herkes gergin,cocukca isler yapmayin

Fatih Terimin takımlarında taç, her zaman büyük sorun olmuştur. Şaka gibi gelecek ama gerçek bu. Beklenir beklenir, sağa dönülür sola dönülür ve en son, kalabalığın içine doğru atılamak suretiyle top kaybedilir.
Taç atışlarındaki topun bizde kalma oranını bir çıkartan olsa da görsek rezilliği.

Eboue kanser ediyordu bi ara tac olayi yuzunden.
Ben iki takimi da kastettmistim aslinda
B

Yok Gomis takımı satmış da, para istemiş de falan mış da filan mış. Tüm takımın top oynamadığı kupa maçı sonrası zaten devamlı penaltı kaçıran adamı tefe koydular tefe. Neymiş gülmüş, Belhanda da güldü hem de daha önemli bir mağlubiyet sonrası neredeydiniz o zaman? Adam gol atıyordu, attığı kadar da takımı oynatıyordu.
gomisin gönderilmesine hiç bi zaman kızmadım.mesele yerine adam alınmaması, bursadaki sakho bile gomisin boşluğunu büyük ölçüde doldururdu. rezalet bi iş yaptı yönetim bu takıma 1 değil 2 santrafor lazım

Oynanan kısır futbolu göz ardı edip, atılan gol sayısına ve alınan puanlara bakarak ezbere söylenegelen ''Muhteşem iç saha performansı'' martavalı da layık olduğu çöp konteynırını boylamış oldu bu maçla birlikte...

Samet Hoca, bizim takımın acizliğini görmüş, direkt galibiyete oynattı takımını; lamı cimi yok. 1 puanı öpüp başımıza koyuyorsak, çok iyimser beklentiler içinde olmayalım, derim bu futbolla. Çok şeyin değişmesi lazım...

Oynanan kısır futbolu göz ardı edip, atılan gol sayısına ve alınan puanlara bakarak ezbere söylenegelen ''Muhteşem iç saha performansı'' martavalı da layık olduğu çöp konteynırını boylamış oldu bu maçla birlikte...

Samet Hoca, bizim takımın acizliğini görmüş, direkt galibiyete oynattı takımını; lamı cimi yok. 1 puanı öpüp başımıza koyuyorsak, çok iyimser beklentiler içinde olmayalım, derim bu futbolla. Çok şeyin değişmesi lazım...
direkt galibiyete mi oynattı. ben sahada ilk dakikadan beri 1 puana razı bi takım gördüm sadece tek amaçları vakit geçirmekti. zaten yedikleri golden sonra bile reaksiyon vermediler hatta daha fazla yatmaya başladılar

Geri
Üst Alt