Belhanda kanatta oynasa cok iyi olur.adam çalım atiyor. Garry ve diger oyuncularin asla yapamayacagi bir is

Aşırı cenabet bir maçtı.

Ömer ile Ozan felaket oynadı.

Maicon ve Sinan hiç oynamadı. (En kötüsü bu)

Rodrigues zam sonrası bitti.

Eren atsa da asla olmuyor bize.

Belhanda 1 yedirdi, 1 attırdı.

Selçuk ölmüş. Mariano da can çekişiyor.

Schalke maçında

Muslera
Linnes
Serdar (inş)
Donk
Nagatomo
Fernando (inş)
Ndiaye
Rodrigues
Belhanda
Sinan (maalesef)
Eren (maalesef)

İle çıkarız.

Bugun kazanilan 1 puanin sampiyonluk yolunda önemli bi eşik olacagi hususunda fikir birligine varalım

Zaten şu lanetli milli aralardan gına geldi artık milli takıma giden gitmeyen bir sürü topçumuz sakatlıklar yaşadı zaten Selçuk-Eren filan sakatlığını yeni atlattı sayılır takımımız zaten sezon başından beri forvetsiz oynuyor , Emre-Onyekuru filan zaten yoktu Muslera-Nagatomo filan yorgun dönmüş Fatih Terim kendi ağzıyla Belhanda-Rodrigues 'in de sıkıntılı olduğunu söyledi üzerine daha ilk 20 dakikada Serdar-Fernando ve Feghouli 'yi de kaybettik

Bilmiyorum daha başka türlü ne aksilikler gelebilir başımıza bir maçta tabi bunlar bahane değil kazanmamız gereken bir maçtı ama sağlık olsun hepsinin acısını çıkaracağız. Biz öyle rakiplerimizin puan kaybetmesiyle filan uğraşmadan tertemiz şampiyon olacağız inşallah ...

direkt galibiyete mi oynattı. ben sahada ilk dakikadan beri 1 puana razı bi takım gördüm sadece tek amaçları vakit geçirmekti. zaten yedikleri golden sonra bile reaksiyon vermediler hatta daha fazla yatmaya başladılar
Vakit geçirmeye çalışarak da galibiyete oynanır. Onların yaptığı hücum presi maç boyunca yapamadı bizimkiler, çoğu defa ayağa pasla çıkabildiler. İkinci golü atma ihtimalleri de bizim beraberliği yakalamamızdan daha yüksek ihtimaldi; şanslıydık ama şans her zaman böyle gülmez.

gomisin gönderilmesine hiç bi zaman kızmadım.mesele yerine adam alınmaması, bursadaki sakho bile gomisin boşluğunu büyük ölçüde doldururdu. rezalet bi iş yaptı yönetim bu takıma 1 değil 2 santrafor lazım
Ben kızdım, çünkü biz ne zaman son dakika böyle önemli bir iş becermișiz.

Bu oyuna 1 puan çok iyi bence.Son yıllardaki en barbat oyun olabilir.

Puan kaybı olur sıkıntı değilde iç saha oyunu da bayağı geri gitti forvet olmadan da çözülmez gibi duruyor.

Uzun sürmedi.bakıyorum yorumlara gene gerçeklerden uzak mazaretlerle donatılan yorumlar.

Şu kadroya bakıyorum yapılan veya yapılmayan transferlere bakıyorum ne umut kalıyor ne maç izlemeye heves..

Devre arası gelse ne olacak ömer bayramı alan adamlrdan ne hayır gelirki..
Yazıklar olsun..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İç saha-deplasman diye ayırmayı yersiz buluyorum. ''Trabzon faciası'' hariç aynı kabız futbolu oynuyor bu takım. Öyle ki; Alanya maçı mağlubiyetle, Akhisar maçı galibiyetle bitebilirdi pekala (Birkaç kırılma noktasında döndü o maçlar); o zaman ne diyecektiniz?...

Screenshot_20181019-233507.webp

Bu oyunla buraya kadar iyi geldik ve bu maç özelinde de hak ettiğimiz bundan fazlası değildi zaten bundan sonrası için ne yapabiliriz, neyi değiştirebiliriz ona bakmalıyız.

Fernando yetişsin ya schalke macina

Geri
Üst Alt