Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakit geçirmeye çalışarak da galibiyete oynanır. Onların yaptığı hücum presi maç boyunca yapamadı bizimkiler, çoğu defa ayağa pasla çıkabildiler. İkinci golü atma ihtimalleri de bizim beraberliği yakalamamızdan daha yüksek ihtimaldi; şanslıydık ama şans her zaman böyle gülmez.direkt galibiyete mi oynattı. ben sahada ilk dakikadan beri 1 puana razı bi takım gördüm sadece tek amaçları vakit geçirmekti. zaten yedikleri golden sonra bile reaksiyon vermediler hatta daha fazla yatmaya başladılar
Jahovic'in devre arası ekibimize katılması için işlemlere başlayalımBugun kazanilan 1 puanin sampiyonluk yolunda önemli bi eşik olacagi hususunda fikir birligine varalım
Ben kızdım, çünkü biz ne zaman son dakika böyle önemli bir iş becermișiz.gomisin gönderilmesine hiç bi zaman kızmadım.mesele yerine adam alınmaması, bursadaki sakho bile gomisin boşluğunu büyük ölçüde doldururdu. rezalet bi iş yaptı yönetim bu takıma 1 değil 2 santrafor lazım
Açıklama doğru mu ondan emin olalım trt spor malumGalatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Fernando ve Feghouli'nin arka adalesinde, Serdar'ın ise kasığında sıkıntı var. Fernando ve Feghouli'nin durumu ciddi." (TRTSpor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi