Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Ligin 8 inci haftasinda nasil 990 dk oluyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin 8 inci haftasinda nasil 990 dk oluyor ?
Bu fernando ne ayak ya? Geçen senede 3 maç kaçırdı sırf sarı karttan. Adam 2 maçta bir kart görüyor resmen
Fernando Mariano benim tuttugum adamlar kesin gidip fener macinda cezali duruma duserler aha buraya yaziyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sizde Linnessporcusunuz merak etmeArtik takim degil adam tuttugun gercegiyle yuzlestin ha dumbelek dusundugum kadar akilsiz degilmissin o halde
Boş yapmaHost ulan dombili git spor yap kilo ver de insan icine cikmaya yuzun olsun
yeniden inceleniyo diye casa gidiyoruz,ceza alıcaz diye değil.men kararının da içinde oldugu 6-7 karardan yeniden inceleme kararını vermişler.isteselerdi men verirlermiş ama vermemişler.videosu da var bunun.ya şu uefa'nın yaptığı yeniden inceleme, ceza durumu, cas'a gitme falan canımızı sıktı yine
ya şu uefa'nın yaptığı yeniden inceleme, ceza durumu, cas'a gitme falan canımızı sıktı yine
bence birazda yönetim forvet transferindeki beceriksizliğini örtmek için abartıyor bu konuyu. "bakın ffp kapımızda" gibisinden algı kasıyorlar.
fener macindan once oynatmayiz olur biter kardesim. donk oynarFernando Mariano benim tuttugum adamlar kesin gidip fener macinda cezali duruma duserler aha buraya yaziyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kahramanlik hikayesi yazacak iste. cezadan kurtulduk. iyi savunduk diyecek. cocuk oyuncagimi bu haziranda sozlesme yapiyorsun. sonra birdaha inceleme yapiyorsun.bence birazda yönetim forvet transferindeki beceriksizliğini örtmek için abartıyor bu konuyu. "bakın ffp kapımızda" gibisinden algı kasıyorlar.